Orosz, nem szovjet

2021. január 23. 14:59

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
Egészen nyilvánvaló, hogy a brüsszeli vakcinabeszerzés, a nagy, közös európai akció megbukott.

„Oroszország nem a Szovjetunió. Mondom ezt mindazok nevében, akik az utóbbiba sem haltak bele. Inkább megerősített bennünket azokkal a fél­őrültekkel szemben, akik most úgy akarják hiteltelenné tenni a járvány elleni védekezést, hogy lassan ölő méreggé hazudják az orosz vakcinát.

Az említett politikai hullarablók jórészt azoknak a szellemi, ­ideológiai örökösei, akik annak idején lelkesen tapsoltak Sztálinnak, szovjet tankok segítségével tiporták el a forradalmat, és a szovjet csapatok árnyékában kegyetlenkedtek a megtorláskor. Ők most állítólag a magyar emberek bősz védelmezői oly módon, hogy ugyanúgy hajbókolnak brüsszeli megbízóik előtt, mint annak idején a moszkvai elvtársak társaságában.

Pedig egészen nyilvánvaló, hogy a brüsszeli vakcinabeszerzés, a nagy, közös európai akció megbukott. Több embert oltottak be Izraelben is, Kínában is, az USA-ban is, mint Európa országaiban. És kapaszkodjon meg a vicsorgó balliberális vészmadárraj, Angela Merkel is tárgyalt Putyinnal az orosz vakcina uniós felhasználásáról. Úgyhogy az összes magyarellenes propagandista, akár külföldi, akár van itteni lakcíme, tehet egy szívességet Szijjártó Péternek, akit a károgó banda rögtön azzal vádolt, hogy megbontotta az uniós egységet, amikor megállapodott egymillió ember beoltására elegendő vakcina beszerzéséről orosz partnereivel. Nem bomlott meg semmilyen egység. De semmi kétségünk afelől, hogy valakiknek nagyon nem áll érdekében, hogy a magyar kormány sikeresen kezelje a járvány okozta társadalmi és gazdasági válságot. De most hagyjuk Soros hálózatát…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A fontos dolgok természete, hogy megbukjanak az EU-ban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés