Orosz, nem szovjet

2021. január 23. 14:59

Egészen nyilvánvaló, hogy a brüsszeli vakcinabeszerzés, a nagy, közös európai akció megbukott.

2021. január 23. 14:59
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Oroszország nem a Szovjetunió. Mondom ezt mindazok nevében, akik az utóbbiba sem haltak bele. Inkább megerősített bennünket azokkal a fél­őrültekkel szemben, akik most úgy akarják hiteltelenné tenni a járvány elleni védekezést, hogy lassan ölő méreggé hazudják az orosz vakcinát.

Az említett politikai hullarablók jórészt azoknak a szellemi, ­ideológiai örökösei, akik annak idején lelkesen tapsoltak Sztálinnak, szovjet tankok segítségével tiporták el a forradalmat, és a szovjet csapatok árnyékában kegyetlenkedtek a megtorláskor. Ők most állítólag a magyar emberek bősz védelmezői oly módon, hogy ugyanúgy hajbókolnak brüsszeli megbízóik előtt, mint annak idején a moszkvai elvtársak társaságában.

Pedig egészen nyilvánvaló, hogy a brüsszeli vakcinabeszerzés, a nagy, közös európai akció megbukott. Több embert oltottak be Izraelben is, Kínában is, az USA-ban is, mint Európa országaiban. És kapaszkodjon meg a vicsorgó balliberális vészmadárraj, Angela Merkel is tárgyalt Putyinnal az orosz vakcina uniós felhasználásáról. Úgyhogy az összes magyarellenes propagandista, akár külföldi, akár van itteni lakcíme, tehet egy szívességet Szijjártó Péternek, akit a károgó banda rögtön azzal vádolt, hogy megbontotta az uniós egységet, amikor megállapodott egymillió ember beoltására elegendő vakcina beszerzéséről orosz partnereivel. Nem bomlott meg semmilyen egység. De semmi kétségünk afelől, hogy valakiknek nagyon nem áll érdekében, hogy a magyar kormány sikeresen kezelje a járvány okozta társadalmi és gazdasági válságot. De most hagyjuk Soros hálózatát…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ati Papa
2021. január 24. 11:26
Amikor egy nagyon komoly döntés születik és utána az események változása miatt nem következik be egy, vagy több a józan ész szerinti korrekció,akkor az ember elgondolkodik rajta, hogy ezek hülyék, vagy gazemberek. Az EU döntéshozói kitalálták a közös vakcina beszerzést. Engedélyeztek két gyártót, sőt néhány száz milliócskával meg is támogatták őket. Ezzel ki is lőtték a konkurenciát. Ezért nem szoktak hálátlanok lenni kisebb üzleteknél sem. Két dologgal nem számoltak: A fertőzés ilyen mértékével, és a gyártók kapzsiságával,akik gyorsan eladták az első adagokat azoknak, akik jobban megfizették. Európa még mindig a csodára vár, a fél világ meg Orosz és kínai vakcinával "oltakozik". Miután a Magyar kormány berágott,és az Oroszoktól rendelt rögtön sok más ország is megvilágosodott. Most már a külső beszerzés tagállami hatáskör lett. Ügyes!
még fokozza
2021. január 24. 09:54
Az oroszok titokban - Orbánt támogatva - beavatkoznak Magyarország belügyeibe.
Illieral
2021. január 23. 20:48
Mndjuk minden kötekedés nélkül 15 ezer lélegeztetőgép áll a raktárakban 300 millárda került, ezekkel mi a terv? Most, hogy lecsengett a járvány már a kutyának nem kell.
Pierre
2021. január 23. 20:12
aztan eljon a nap, hogy beoltjak ezt a csotanyt is, es akkor ott fog nyusziteni, hogy marpedig neki a pfizert adjak be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik