Nem lesz dugódíj

2021. január 23. 09:49

A politika nem neveli az embereket, rájuk bízza a választást, hogyan közlekednek.

2021. január 23. 09:49
Fürjes Balázs
Fürjes Balázs
Twitter

„Zárjuk le a vitát megegyezéssel: 1. Nincs dugódíj.2. Cél:kevesebb autó lépje át a város és a belváros határát.3. Eszközök:jó tömegközlekedés, a hiányzó peremhidak és külső utak megépítése,a P+R hálózat fejlesztése.4. A politika nem nevel,az emberek maguk döntik el,hogyan közlekednek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kup Lung
2021. január 23. 15:28
Nem tudom. De nekem már rohadtul unalmas ez a fővárosi hírdömping. --- Az egész országról nincs ennyi mint erről a pesti huzavonáról. ---- Miközben csak úgy csendben megjegyezném h a 91 egyéniből a fidesz hatalmához (ami eldönti a választásokat) tán 8 at adott a főváros. ---- Valahol iránytévesztés van. Vagy ha ennyire csak Budapest fontos akkor szóljanak nehogy megzavarjuk őket ! Igaz írhattam volna bármelyik cikkhez ezt mert van belőle bőven melyik útkereszteződésben éppen mi a helyzetjelentés a fővárosban ellenzék kontra kormány ügyileg. Hát éppen ez jött szembe a tengernyi között. És mindenhol ez van. ---
rókabácsi
2021. január 23. 13:37
DE DUGÓ ANNÁL INKÁBB!
Berecskereki
2021. január 23. 13:05
Karácsony Gergely személyében van dugó és díj is. Minek még másik?
olajfa1
2021. január 23. 12:51
Jó jó... én értem, meg más is... DE AZÉRT AZ ÁL.LIBSIBOLSI ALJASÉK A NEM LESZ ELLEN IS TÜNTETHETNEK?... igaz?... mert ők ilyenek! ők akkor is tüntetnek ha NEM LESZ! "de lehetne"... és ők ez ellen a "lehetne" ellen is tüntetnek!!! Mert a "lehetőség megvan arra hogy bevezessék" ... HISZEN MOST NINCSEN... tehát... igen megvan a "lehetősége" mint ahogyan a vödör víznek is megvan a lehetősége hogy a fejemre öntsem... MERT NEM ÖNTÖTTEM A FEJEMRE. DE A LEHETŐSÉGE MEGVAN, MERT MÉG NEM ÖNTÖTTEM A FEJEMRE!!! Mert ami nincs, az "lehet" tehát minden ellen lehet tüntetni, BÁRMIKOR BÁRMINEK ELLENÉRE LEHETNE TÜNTIZNI, MERT "DE LEHETNE"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik