Fehér színesek – az Alapjogokért Központ szemléje

2021. január 23. 12:25
Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

Az Alapjogokért Központ szemléje

„Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy a fehérek felelősek a világtörténelem összes gaztettéért. Most azonban egy teljesen új jelenségnek lehetünk tanúi, ugyanis a feketék és a latinók egy jelentős része is Trumpra szavazott. Ennek okait próbálta felgöngyölíteni a mértékadó, tekintélyes lap, a Washington Post. Az amerikai újság pedig úgy próbálta feloldani az ellentmondást: miért is akarhat egy nem fehér egy nácira szavazni? A megfejtés pedig az, hogy valószínűleg ezek a színesbőrűek a lelkükben – már ha feltételezzük, hogy egy ilyen cselekedet után van nekik ilyen – fehérek, vagyis fehérek akarnak lenni. Nem teljesen érthető ugyanakkor, miért tartott idáig megoldani a képletet, amikor Biden már a kampányban megmondta egy fekete Trump-szavazó munkásnak, hogy ha Orangeman-re szavaz, akkor ő nem is fekete. Ennyike.

A Star Trek mindig is a leginkább haladó szellemiségű filmsorozat volt. A most futó Discovery harmadik évadában két queer szereplő is megjelenik. A Tily zászlóst alakító Mary Wiseman azonban bevallotta, hogy ő a való életben sem bizonyos már abban, hogy férfi-e vagy nő, csak az tűnik biztosnak, hogy nagyon boldog házasságban él. Kérdéses ugyanakkor, hogy ettől az átlátszó PR-akciótól kap-e több figyelmet minden idők legrosszabb Star Trek sorozata. Ennél azért komolyabban kellene venni ezt a témát.

A gendersemleges nevelés és névadás, valamint a gendersemleges WC-k után újabb remek ötlettel állt elő egy kutatócég. Koronavírus-válság ide vagy oda, egy friss kutatás szerint a nők 50 százalékkal kevésbé veszik figyelembe azokat az álláshirdetéseket, amelyeknél kódolt nemi elfogultságot tapasztalnak. A készülő tanulmányhoz egy kísérletet is elvégeztek, melyben a nemek közötti esélyegyenlőség kritériumát teljesítő hirdetések esetében az adott munka iránti érdeklődés a nők körében 200 százalékkal nőtt. Hoppá! A tanulmányból az is kiolvasható, hogy a nők negyede úgy érzi, hogy bizonyos karrierek jobban megfelelnek a férfiaknak, és 80 százalékban ezeket automatikusan negligálják is. Jó példa erre a mérnöki pozíciók betöltéséről szóló hirdetések. Ezzel szemben, ha a nem mérnöki állást úgy írják le, hogy abból véletlenül se derüljön ki, hogy miről is van szó, a nők érdeklődése megemelkedik a hirdetés iránt. Tehát egyszerűen nem kell konkrétan fogalmazni, és akkor több lesz minden állásra a női jelentkező.

Jó munkaerőből persze máshol is hiány van. A Warwick Egyetem pszichológus hallgatója szerint például túlságosan is kevés a fekete mentálhigiéniával foglalkozó egészségügyi szakember. Ez azért is probléma, mivel így a fekete közösség tagjai kénytelenek kulturális szempontból inkompetens szakemberekkel beszélgetni. „Mindez gyakran oda vezethet, hogy a fekete embereket nem megfelelő, szigorúbb vagy akár hatástalan kezelésben részesítik.” Ennek oka pedig nem más, mint a faji megkülönböztetés. Ha tehát egy fekete egy fekete bőrű terapeutával találja szemben magát, akkor úgy érzi, hogy nemcsak meghallgatják, de meg is értik, amiről beszél. Nagyon sok még a tennivaló, hogy végre minden etnikum egyenrangú polgár lehessen az Egyesült Királyságban.

Hőseink a héten Ryder és Lenny Henry, akik nem kevesebbet tűztek ki célul, minthogy megváltoztassák a sokszínűségről szóló diskurzust a médiában. Szerintünk ugyanis téves az a feltevetés, hogy a fehér, heteroszexuális, fizikailag ép férfiak lennének többségben Nagy-Britanniában. Ez a csoport ugyanis csak a teljes populáció csupán 29,5 százalékát teszi ki, Londonban és környékén pedig az arányuk mindösszesen 3,1 százalék. „És mégis, ez a 3,1%, amelyet általában többségnek gondolunk, birtokolja a hatalom nagy részét.” – fogalmaznak. Erről szól Marcus és Lenny által írt „Hozzáférés az összes területhez” című könyv is. Egyszer biztosan megéljük, hogy ne az 1 százalék uralkodjon a társadalom 99 százaléka felett. Izgalmas kísérlet lenne, lehetne a neve mondjuk kommunizmus.

Heti gyűjtésünkben továbbá arról is olvashatnak, hogy miért örültek a liberálisok túlságosan korán az LMBT-Barbie-nak, arról is, hogy mitől háborodtak fel az amerikai zöldek, valamint arról is, hogy gender-kutatók szerint a heteroszexuális kapcsolatoknak miért vannak negatív hatásai is.”

A teljes szemle itt olvasható.

 

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Biden "győzelmekor" - mellékes, hogy én írtam - írtam: Biden ki fog egyezni Kínával, Hongkongot, de még Tajvant is odadobja a kommunista Kínának, cserébe Kína USA-államkötvényeket vásárol és az általa ellenőrzött afrikai, ázsiai területekről, országokból gazdasági-kirabló imperializmusával, felgyorsítja a feketemigrációt a fehér országok felé.
Hogy ez miért jó az USA-nak, mert Kína egyértelmű nyertes, erre a válasz:
a fekete lakosság ráuszítása a fehérekre, elfedi a Rothschild-uralom felelősségét és bűnlajstromát, amely a Föld haldoklásába torkollott...
Nem a Rothschild a felelős, hanem az elnyomó, rasszista, felsőbbrendű: fehér.
Nos, ebben partnerek: Kína és a Demokrata Párt, Biden neve alatt...
Mindkettő - Kína, és a Rothschild, - nyer, a többi nem számít.
Kína hatalmas hadereje révén tartja a terrort, USA-Rothschild hatalmas médiája révén tartja a terrort..., amíg csak be nem sötétedik az euró-atlanti világ.
Ezek lesznek a humano-robotok, se nem fehér, se nem fekete, se nem hideg, se nem meleg, az ilyeneket kiköpi az Úr, - ez lesz a Talmudi Nagy Sugallat - de majd a Rothschild utat mutat nekik, hisz máshoz akkor már nem fordulhatnak, lévén az északi keresztény civilizáció likvidálva.
EZ A Kalergi-Rothschild-Soros-TERV és valljuk be, egyre inkább látható, sőt, érezhető alakot ölt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés