Börtön helyett ügyvédi irodákat adtunk a Bauereknek

2021. január 23. 20:28

Senkiből nem lett balszerencsével ávós verőlegény, gyilkosok segéde. Bauer Miklós ezt a sorsot választotta saját magának.

2021. január 23. 20:28
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Vasarnap.hu

„A Kedves Olvasó – utáljam bármennyire is ezt a kezdést, lévén, mindig úgy érzem, mintha a bennem határozottan nem élő TGM indulna neki publicisztikájának – talán megbocsátja, hogy újfent a Bauer-klánnal foglalkozom, hiszen ezt tettem már néhány nappal ezelőtt is. Akkor azt a kérdést jártam körbe, hogy ugyan miért van úgy meglepődve Bauer Tamás azon, hogy az általa szeretett baloldal szövetséget köt a Jobbikkal, és finoman utaltam rá: a vulgárszélsőségességek alaptermészetéből következik az, hogy kiegyeznek, még akkor is, ha gyűlölik egymást. Hiszen a közvetlen érdekeik ezt megkövetelik – lásd példaként a Molotov-Ribbentrop-paktumot.

Bauer akkor nem csak abbéli meggyőződését fejezte ki, hogy ő egy ilyen szövetségre bizony nem szavaz, de későbbi bejegyzéseiben azt is elmondta, hogy ennyi utálkozást talán még soha nem kapott és drága Bolgár úrnál is az értetlenkedéssel kellett szembenéznie. Így bánnak el azzal az elvtársak, aki szektásodni kezd – és ha valahol méltó helye lenne a kezeit gúnyosan széttevő emojinak, akkor az itt lenne.

Az elmúlt napokban azonban Bauer Tamás még egy lépést tett »előre«. Kiutálóin való megjátszott vagy őszinte csodálkozása inkább szórakoztató jele annak, hogy nem tud mit kezdeni azzal: volt időszak a rendszerváltoztatás után, amikor ő tényező lehetett – és hogy már régesrég nem lehet az. Ám az, amikor ávós, gonosztevő apját elkezdi mentegetni, már egy sokkal alávalóbb cselekedet. Tegnapelőtt lett volna 100 éves Bauer Miklós, és fiának pedig erre emlékezvén olyan bicskanyitogató posztot sikerült írnia közösségi oldalán, ami még tőle is szokatlan erejű.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WLaci
2021. január 24. 14:54
Az a baj, hogy a Bauer feltűnik nektek, a Pokorni meg a Varga Judit az nem. Ez így krvára hiteltelen. Az összes ilyen embernek mennie kellene a közéletből, oldalfüggetlenül. A szülők bűneiért senki nem felelős mantra meg egy baromság, ilyen családdal nem kell közszereplőnek állni, ennyi.
Burmin
2021. január 24. 13:45
Ez talán a 90-be bekerült parlamenti képviselőről tudvalévő volt. Érdekes, miért nem közölték soha, ki volt a kiskörmös apja, nem szavaztam volna a szadeszra és Pető Ivánokra sem...
Ekeke
2021. január 24. 11:32
Pető "kárpitos",Bauer "manikűros" és a többi judeobolsevik mind az MSZP-SZDSZ- be kötött ki,most még gyurcsnyistak,ivadekaik meg momentumosok. Aczél (appel) György elvtárs az ún rendszerváltás után lakást vett Bécsben és kirohant, aztán hamar rájött hogy itt nem fogják felkotni és hazajött csendben meghalni.
Ekeke
2021. január 24. 11:26
Kár hogy erről a "beszervezesrol", ahogyan Orbán " cigány származásáról" meg kendepeter sem tudott egyetlen hiteles dokumentumot sem elovajni..Na majd most,te eloallsz az "orrba-szajba" jelenteseivel... Muhaha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik