A menő srácok visszatértek a városba

2021. január 22. 13:39
A modortalan Trump négy éve után a Biden-adminisztráció visszahozza a hírességeket Washington DC-be. Isten óvjon bennünket.

Kedvencem a New York Magazine egyik 2016-os száma. Amikor nagy botrány volt az elnökválasztási kampányban Hillary Clinton e-mailjei miatt, a New York-i sztár újságíróknak eszükbe jutott, hogy Obama nyaralásával foglalkozzanak, ahol az elnök Malia lányával volt, akire nagyon büszke volt.

Obamának azért volt ilyen jó a sajtója, mert menő, cool volt, és még akkor is ilyennek tartották, amikor nem menő dolgokat csinált. De nem csak ő volt ilyen, hanem az egész ténykedése, az ügyek intézése, amellyel az ország megmentésén fáradozott a béna cowboy, George W. Bush után. Még akkor sem változott ez a vélemény róla, amikor kiderült egy-két zűrös ügy, az IRS felfegyverzése vagy az újságírók telefonos nyilvántartás.

Most, Obama egykori alelnökének, Joe Bidennek a beiktatását követően egy dolog világossá vált: a menő gyerekek visszatértek a városba. És a szerdai beiktatás azt jelezte, hogy a következő négy év elviselhetetlen lesz.

Azt könnyű megérteni, miért tekintik jó választásnak Kamala Harrist, hiszen ő egy progresszív, színes nő, soha nem unatkozik, idejének nagy részét GIF-ek keresgélésével tölti. De Biden? Ő egy 78 éves fehér ír férfi, egy olyan államból, amelyről sokan általában elfelejtik, hogy egyáltalán létezik. Szeret vonattal utazni, a Szenátusban szegregációs szakemberekkel dolgozott. Biden menősége bizonyosan a viselkedéséből származik.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Obama, ez a "remek fickó" Merkelt is lehallgatta.

A remek fickók remek gyilkosságsorozatokat indítanak demokráciaexport fedőszó alatt, Európa pedig várhatja a migránsmilliókat...

Emlékszem, mennyi mém készült, amikor Trump első napján aláírta az ígéreteit megvalósító rendelkezéseket. Ugyan a fősodor el fog ájulni Bidentől, de remélem,hogy az Alt-right véresre fogja cikizni Biden nagy hűhóval aláírt rendelkezéseit, és ezek ide is el fognak jutni :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés