Mintha ez bizonyítana bármit

2021. január 21. 17:05

Karácsony Gergely
Facebook
A kormányoldal inkább örüljön annak, hogy az ő kilenc éves semmittevésük után mi, a legnagyobb válság közepén is felújítjuk a Lánchidat.

„Bejárta a lakájmédiát egy fotó, ami szerint Tüttő Kata főpolgármester-helyettes részt vett a Lánchíd-felújításával megbízott cég fogadásán. Mintha ez bizonyítana bármit. Akkor én mutatok egy másik képet, ugyanerről a fogadásról. Az látható rajta, hogy dr. Mosóczi László, az Orbán-kormány államtitkára köszönti a 70 éves A-Híd ZRT-t, amely egyébként Magyarország legrégebbi hídépítő cége és hát mi tagadás nem Mészáros Lőrinc tulajdona. Tisztelettel kérem, hogy a kormányoldal inkább örüljön annak, hogy az ő kilenc éves semmittevésük után mi, a legnagyobb válság közepén is felújítjuk a Lánchidat és adják át hozzá azt a kevés pénzt, amit ígértek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 186 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez beszél kilencéves semmittevésről? Ez a here? Ez az impotens, egyfolytában a fészbúkon recskázó mikropénisz?

Válaszok:
packó | 2021. január 21. 17:40

Múltkor Vágó próbálkozott ezzel, hogy "itt egy másik kép arról, hogy egy kép nem bizonyít semmit"

Csakhát. Karácsony maga is azt mondja, hogy "és hát mi tagadás nem Mészáros Lőrinc tulajdona" - és mi azt is tudjuk, hogy Gyurcsányék alatt az A-Híd építette a Megyeri-hidat, nem épp botrányoktól mentesen, és mit ád Isten, a szocik alatt megint egy szocikhoz köthető céget bíznak meg, amiben nyilván van szerepe annak, hogy "nem Mészáros tulajdona". Az, hogy Tüttő is ott van, az már nem egy promóciós fotót jelent, hanem azt, hogy a főváros jelenlegi vezetésének az összefonódását.

Ami pedig a kilenc éves semmittevést illeti: még ha úgy is lenne (nem úgy van, sőt, balos ismerőseim is sajnálják, hogy nem Tarlós lett a főpolgármester, és ez már jelent valamit), akkor is, mit mondott mindig 2010 után az ellenzék: "nem visszafele kell mutogatni, hanem most már ti vagytok hatalmon, oldjátok meg".
Ugyanezt mondom ezért most én is Karácsonynak.

Szigorú vagy, de igazságos!
D

Illetve hozzátenném még azt, hogy Karácsony eléggé szétszórt volt a sajtótájékoztatóján:
"de én azt gondolom, hogy aki egész pontosan ki tudja számolni, hogy a Lánchídhoz kapcsolódó villamosalagút felújításának az elhagyása az egész pontosan milyen, hogyan számítódhat be egy egységesen kiírt közbeszerzésbe, az... hát legalábbis én nem vállalkoznék erre a feladatra"
"Nézze, erre most, megmondom őszintén, a pontos választ nem tudom megmondani."

Szóval ha már végre visszajutott a Facebookhoz, akkor megírhatná, hogy akkor most már végre megtalálta-e, hogy mennyi volt a Lánchíd felújításának az ára az Alagút és a villamos aluljáró nélkül, és ha igen, akkor most új ár ennél több vagy kevesebb, és még azt is, hogy mit szól az ötvenszeres előleghez és a felezett kötbérhez.

Timea egy hazug.
Orbán nem lassít semmit, az EU elszúrta a vakcina beszerzést.
Ez a szöveg megy az ATV-ben, nem tudom a műsorvezető felvilágosította-e nőt?

Karácsony úgy magyarázhatja meg a dolgot, hogy tételesen leírja, milyen különbség van a 2019-es és a mai ajánlat között. Teszem azt jobb minőségű festéket használnak az acél szerkezeteken, vagy megnövelik 2019-hez képest a teherbírást.

Timea egy hazug.
Orbán nem lassít semmit, az EU elszúrta a vakcina beszerzést.
Ez a szöveg megy az ATV-ben, nem tudom a műsorvezető felvilágosította-e nőt?

Karácsony görcsös vádaskodására Saksafar nagyonis konkrét és jelentős, nagyhorderejű felújításokat mutatott be / a teljesség igénye nélkül /. Ezt tudjátok: leszólni a jelentős eredményeket, ha már az elvtársaitok nem csinálnak semmit.

Mióta is vagy a Fővárosi Közgyűlésben Kata?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés