Lövetett a saját népére, ami háborús bűncselekmény

2021. január 21. 11:57

Ungváry Zsolt
Vasárnap
Gyurcsánynak a hatalomba történő visszatérése a közmegegyezéses nemzeti minimum felrúgása volna.

„Pedig lennie kell(ene) egy nemzeti minimumnak. A szuverenitásunk, az otthonunk és biztonságunk megőrzésének alapvetése; konszenzus a legfontosabb történelmi események megítélésében (honfoglalás, törökellenes háborúk, reformkor, Trianon, ’56); alapvető közös kulturális kincs (Himnusz, Talpra magyar, Erkel, Munkácsy, Hajós Alfréd, József Attila stb.). Ehhez a mindenki által elfogadott normához tartozik, hogy amiképpen nem nevezünk el utcát Haynauról, nem mondunk Pozsony helyett Bratislavát és nem ábrázoljuk micisapkának a Szent Koronát, azonképpen nem támogatjuk Gyurcsány Ferencet (sem rokonait, ismerőseit és üzletfeleit) abban, hogy Magyarországon hatalomra jussanak.

Abban egyetértésre van szükség, hogy ő nem lehet az összmagyarság választott vezetője. (Egy párté – a latin pars szó ugyanis részt jelent – igen; vessenek magukra, ha nem találtak jobbat. De miniszterelnök, egy koalíciós kormány meghatározó figurája vagy például köztársasági elnök semmiképp.) Gyurcsánynak a hatalomba történő esetleges visszatérése a közmegegyezéses nemzeti minimum felrúgása volna. Ő egyszerűen nem párbajképes: a kettős állampolgárságról szóló népszavazáson miniszterelnökként a magyar nemzet egysége ellen lázított, megtagadta az elcsatolt területeken élő honfitársainkat, vagyis hazaárulást követett el.

Az őszödi beszédből kiderült, hogy választási csalásban vétkes, mivel adatokat hamisított és hazudott a kormányra kerülése érdekében. Az 56-os forradalom ötvenedik évfordulóján lovasrohamot vezényelt és lövetett a saját népére, ami háborús bűncselekmény. Ha ezek után Gyurcsány bármilyen közjogi méltóságot betölthet, akkor bárki és bármilyen szervezet megteheti ezt. Nácik vagy kommunisták, anarchisták vagy diktátorok, elmebetegek és bűnözők, más országok ügynökei és szabadkőművesek, csimpánzok vagy orángutánok. Nincs erkölcsi-politikai-jogi gát, nincs kizáró ok többé.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 160 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Orbán Viktor miniszterelnök mondta:
"A vírushelyzet előtthöz képest 26 000 emberrel dolgoznak most kevesebben Magyarországon. Aki mást mond, az nem a valóságról beszél" - Orbán Viktor miniszterelnök, Kossuth Rádió, 2021. január 8.


Gyurcsánynak meg kötelet.

Lövetett és hazudott. Az utóbbit nyomás alatt szűk körben bevallotta. De az elszámoltatása elmaradt.

Heller Ágnes átszólt a túlvilágról.

Én az Astoriánál egyáltalán nem láttam focihuligánt. Népet annál többet.

A szovjet bombázás normális nép védekező reakciójához nem is kell:
A szovjetektől való félelmet eldöntötték a történelmi előzmények:
1.Az orosz gyarmatbirodalom, amikor a történelem során először vált határossá
Magyarországgal 1939-ben, Lengyelország keleti (nagyobbik) felének elfoglalásával, akkor éppen Hitlerrel volt szövetséges és gyűrte le ezen kívül
Észtországot, Lettországot, Litvániát, Észak- Bukovinát és Besszarábiát. Finnországot is megtámadta és vett el tőle területeket.
Idegességre volt okunk, pláne mivel közelebb voltunk az orosz medvéhez, mint
például Ausztrália, amely tanulva az orosz terjeszkedési hajlam történelmi
trendjéből, már az 1860-as évektől partvédő műveket épített ellene. A
történelmi tapasztalat levonása felvilágosít arról, hogy ki is a gyilkos
agresszor.
2.Egyébként az orosz birodalmi terjeszkedés volt az, amiről Fridhjof Nansen, norvég sarkkutató és Nemzetek Ligája (Népszövetség) megbízott, állította: "Oroszország az 1500-as évektől kezdődően minden hét évben egy norvégiányi területet kebelezett be."
(Ezen, addig megállíthatatlan terjeszkedés érte el határainkat is 1939-ben. Ráadásul úgy, hogy a Vörös Hadsereg éppen a Wehrmacht szövetségese is volt. Egyetlen valamirevaló döntéshozó sem hagyhatta ezt figyelmen kívül.)
3. “Az oroszok már öt évszázadon keresztül próbálják országuk végső határát meglelni, de sehogy sem sikerül.”
(A. L. Kennedy, The Quarterly Review, 1947. január)
4. Humanitárius ok: Hitler hatalomra jutásakor a szovjet halálteljesítmény körülbelül 12,000,000 erőszakosan, idő előtt elpusztított embernél tartott, míg hadba lépésünkkor már 26,373,000-nél.
Forrás: Rummel: Soviet Genocide and Mass Murder since 1917 (Szovjet népirtás és tömeggyilkosság 1917 óta), Transaction Publisher, 1990.
5. Tagja voltunk, jó okkal, az Antikomintern Paktumnak. Megelőzve ezzel a nyugati világ jórészét. A kommunistaellenes szerződéshez 1939 februárjában csatlakoztunk. A Komintern a kommunizmus nemzetközi elterjesztésének szervezete volt.
6. Egy négy évvel korábbi felébredés akkor most jobb vagy rosszabb, Mr. Churchill?:
„Napokkal Németország kapitulációja után, 1945 májusában,
Churchill elrendelte egy a szovjetek elleni haditerv elkészítését. 1944 folyamán a Whitehall hidegháborúja még csak titkosszolgálati előjelzésekre koncentrált, mostanra azonban már a cselekvés lett a téma.
Churchill kifejezett célja a „Szovjetunió kiküszöbölése”
volt. A haditerv fedőneve az „Elképzelhetetlen Hadművelet” lett és csak 1999-ben vették le a titkosítását. A terv brit és amerikai
csapatok százezreivel számolt, akiket százezer újra felfegyverzett német katona
támogatott volna abban, hogy meglepetésszerű támadást intézzenek a háborúban kimerült keleti szövetséges ellen.
Miközben a Királyi Légierő szovjet városokat támadna Észak-Európa-i
támaszpontokról.”
(Forrás: Richard J. Aldrich, The Hidden Hand, Britain, America and Cold War Secret Intelligence (Az eldugott kéz, Anglia, Amerika és a hidegháborús titkosszolgálat), The Overlook Press, 2001, 57-58.old.)

Folyt:
7. Winston Churchill egy vezércikket írt Cionizmus kontra bolsevizmus címmel, amely az Illustrated Sunday Herald-ban jelent meg (1920. február 8). Ebben az írásban, amely nyomatékosította, hogy a cionizmus és a bolsevizmus "harcban áll a zsidó nép lelkéért", felszólította a zsidókat, hogy tagadják meg a "bolsevik konspirációt" és tegyék világossá, hogy "a bolsevik mozgalom nem zsidó mozgalom".
Ugyanakkor kifejtette:
(A bolsevizmus) a zsidók között semmi esetre sem új. Már Spartacus-Weishaupt-tól kezdve, Karl Marx-on át egészen Trockíjig (Oroszország), Kun Béláig (Magyarország), Rosa Luxemburgig (Németország), Emma Goldmanig (USA), ez a világraszóló összeesküvés a civilizáció megdöntésére és a társadalom átépítésére, a korlátozott fejlődés, a rosszindulatú irigység és a lehetetlen egyenlőség alapján, folyamatosan nő.
8. "A szövetséges nagyhatalmak együttesen és külön-külön is meg fogják bánni azt a tényt, hogy nem tudtak tenni több elhatározott és több együttes akciót a bolsevista veszély megsemmisítésére, mielőtt az túl erőssé nőtt." (Winston Churchill, 1920. február 14.)
Bár nem voltunk nagyhatalmak, az egyikkel fegyvertársként megpróbáltuk körülbelül húsz évvel később.
9. A teheráni háborús csúcstalálkozón 1943 novemberének végén Roosevelt amerikai elnök önigazoló hangulatban közölte reményét Sztálinnal: "Isten a Szövetségesek oldalán áll." De Sztálin helyre tette: "Az enyémen az Ördög áll, aki egy jó kommunista." (Nat Geo dokumentumfilmből)

Az Ördög uralma, vagy ahogy Reagan amerikai elnök nevezte a kommunizmust 1983-ban: a "gonosz birodalma" ellen nem nemes dolog küzdeni 1917 óta bármely adandó alkalommal?
Háborús bűnös-e az, aki Ronald Reagan amerikai elnöknél 42 évvel korábban ismeri föl azt, hogy a "gonosz birodalma" megérkezett a határra?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés