Karácsony elkezdte a „munkát”

2021. január 21. 15:16

Bohár Dániel
888.hu
Még mielőtt bárki is elbizonytalanodna, hogy miről írok, természetesen ebben az esetben nem valódi és hasznos tevékenységre kell gondolni.

„Nagyon olcsó húzás lenne idecitálni, hogy Tarlós István főpolgármestersége idején mennyit fejlődött Budapest, mennyi mindent építettek, újítottak fel. Nyugodtan kijelenthető, hogy 2010-től a magyar főváros világvárossá érett, és ezt nem én mondom, hanem az a rengeteg díj, amelyet a városvezetés kapott, illetve az ideérkező több millió turista is jelezte.

Karácsony Gergely pedig kirak pár táblát a belvárosban – érezhető a különbség. Amúgy a főpolgármesternek voltak még nagyon jó és hatásos ötletei, mint például a bicikliutak kialakítása. Fontos, hogy kialakítása és nem építése. Azokban az általa sokat emlegetett nyugat-európai országokban kerékpárutakat építenek, nem az autósoktól vesznek el sávokat, de Karácsony ezt természetesen nem képes értelmezni. Szóval ez a sávelvétel nagyon hatásos volt például a körúton, ahol az eddigi rekordom a Petőfi hídtól a Nyugatiig 70 perc. A dugóban állás közben üdítő volt látni, hogy a 2 Celsius-fokban összesen egy bringást láttam. Erre szokták mondani, hogy megérte.

Karácsony Gergely táblás akciója egy újabb cselekedet, amellyel elterelheti a figyelmet a valódi munkavégzésről, hiszen Budapesten 15 hónapja az égvilágon semmi nem történt. Bevallom őszintén, az elmúlt 10 évből nem emlékszem ilyen időszakra, amikor ne fejlődött volna valamit a város ilyen hosszú idő alatt. Könnyen lehet, hogy Karácsony ezzel rekordot is döntött, pedig Demszkyt lepipálni nem könnyű feladat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés