Orbán Viktor Orbán Viktor ellen

2021. január 20. 13:33

Dévényi István
Magyar Hang
Íme, az ember, aki saját maga ellen vív szabadságharcot.

„Nocsak, mibe botlottam. Ez a fránya internet, amely nem tud felejteni, és a többi. Szóval Orbán Viktor, 2020, november 10-én:

»Két időpontról beszélünk, lesz ez a december vége, január, amikor az Európai Unióból biztosan, és talán máshonnan is, jön valamennyi vakcina. Én úgy számolok, hogy ez arra lesz elég, hogy az orvosokat, az ápolónőket, a kórházi dolgozókat, a közrend fenntartásában dolgozókat be tudjuk oltani, és talán a legnagyobb bajban lévő betegeinket is. Mert ez egy korlátozott mennyiségű vakcina lesz, de valamennyi lesz. Most vita van arról, hogy ez harminc-, ötven- hatvan- vagy százezer lesz. Ez az Európai Unióból szinte biztosan érkezni fog. És akkor még ügyeskedek, minden nap több munkaórám megy el azzal, hogy a kínai és az orosz meg az izraeli lehetőségeket is próbálom valahogyan az asztalon tartani, és azokat a vasakat is a tűzben tartani. És lesz egy tömeges szállítási időpont. A tömeges szállítási időpont Európából nem lesz hamarabb, mint április, de jöhet máshonnan tömegesen, és addig is jöhet csepegtetve, de kisebb mennyiségben érkezhet Európából is. Tehát én azt tudom mondani, hogy lesz egy részleges megkönnyebbülésünk december vége, január környékén, és egy fölszabadulásunk áprilisban.«

Íme, az ember, aki saját maga ellen vív folytatólagos szabadságharcot. De nem akarom elfrappánskodni, mert a helyzet súlyos. Tehát még egyszer, röviden: December-januárban alig-alig érkezik majd vakcina az EU-tól, aztán beindul a gyártás és szállítás, így április lehet a tömeges beoltások hónapja. Ezek Orbán Viktor saját szavai. Mindenki, aki mást állít, hazudik. Így Orbán Viktor is. Á, feladom.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ügyes vagy, bár akaratodon kívül, de Orbán Viktort hoztad ki győztesnek.

Csak kettőnek feküdtél le, Dévényi. Fűnek, meg fának.

Érti valaki, most éppen mi a baja ennek a simicska-csicska, gyurcsány-csicska árulónak?

(Ezeket a Dévényi-féléket jobban rühellem, mint a klasszik ballib propagandistákat...)

Kétszer elolvastam az idézett Orbán-szöveget, és még mindig nem értem Dévényi nyöszörgését...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés