NÉGY ÉVE KEZDTÉK AZ ÁLOMGYILKOSOK

2021. január 20. 11:35

Rákay Philip
Facebook
Mára ott tartanak, hogy kormányzati álmokat dédelgetnek. Rajtunk is áll, hogy az ő álmukból soha ne legyen valóság!

„FURA ÉVFORDULÓ. SE NEM KEREK, SE NEM DICSŐ, ÉPP MINT A MOMENTUM...Már négy éve, hogy - ki tudja, milyen külföldi motivációtól vezérelve - aláírásgyűjtésbe kezdett a Momentum, a budapesti olimpia megrendezése ellen.Amikor egy új politikai csoportosulás valami előremutató, szimbólumértékű, nemes ügy megcsáklyázásától, egy kimondottan öncélú, destrukciós, elszabotálási szándékban fogan, annak a pártnak egész regnálása során pont ugyanez lesz a krédója és a politikai ethosza. Ezt hordozzák magukon a momentumos ifjak azóta is.

Minden egyes megmozdulásuk ugyanarról szól: a neobolsevik, ostobán arrogáns, valódi tudás- és teljesítmény nélküli, mindig az idegen érdekeket szem előtt tartó, és azoknak behódoló, intézményesített nemzet- és hazaárulás politikájáról. És még büszkék is rá.Már négy éve. S mára ott tartanak, hogy kormányzati álmokat dédelgetnek. Rajtunk is áll, hogy az ő álmukból soha ne legyen valóság!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az olimpia jelmondtáról

,,Coubertin szerint a sport a legalkalmasabb eszköz arra, hogy a világ összes népét összefogja, és közöttük barátságot alakítson ki. Tehát tervei szerint 1894. június 23-án Párizsban összeültek a világ összes országának képviselői, és döntést hoztak az olimpiai játékok megrendezéséről. Megalakult a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (magyarul: NOB, angolul: IOC), amely az olimpiai játékokra vonatkozó összes ügyről döntött, és dönt azóta is.

Ők találták ki azt, hogy az olimpiai zászló hogyan nézzen ki: az öt különböző színű karika az öt földrészt jelképezi. A Bizottság ötletei alapján született meg az olimpiai játékok jelmondata is: ,,citius, altius, fortius,, (latinul), amely magyarul annyit jelent, hogy ,,gyorsabban, magasabbra, bátrabba.

Az olimpia egyben a béke, a barátság szimbóluma.

A MOMENTUM ezt fúrta meg és mai is a békétlenséget, a barátságtalanságot, a gyűlölködést valósítja meg.
Azzal pedig saját magukat is minősítik, hogy összeálltak azzal a személlyel- Gyurcsány Ferenccel - aki Magyarországot kúrva országnak minősítette.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés