Négy éve indult a Nolimpia-kampányunk

2021. január 20. 7:11

Donáth Anna
Facebook
Sikerünket látva Orbán Viktor gyáván megfutamodott, visszavonta az olimpiai pályázatot.

NÉGY ÉVE INDULT AZ OLIMPIÁRÓL SZÓLÓ NÉPSZAVAZÁSI KAMPÁNYUNK. Négy évvel ezelőtt, pultozás után átfagyva, egy hajnali 3-ig tartó megbeszélés előtt, a Momentum Mozgalom akkori főhadiszállásán, egy Rózsa utcai pincében készült ez a fotó rólam. 2017. január 19-e minden momentumos számára fontos dátum: ekkor vette kezdetét a legnagyobb hidegben reggeltől estig tartó, 30 napos olimpiáról szóló népszavazási kampányunk. El akartuk érni, hogy a budapestiek dönthessék el, a város amiben élnek, a város, ami az övék, rendezzen-e olimpiát.

Sikerünket látva azonban Orbán Viktor gyáván megfutamodott, visszavonta az olimpiai pályázatot. 266 161 aláírás elég volt ahhoz, hogy a valamivel mindig harcoló miniszterelnök még egy népszavazást se merjen bevállalni. Így végül Budapest lakói nem nyilváníthattak véleményt egy ilyen fontos ügyben.

A népszavazási kezdeményezésünk azonban megmutatta, hogy van értelme bátran szembemenni az elnyomó rendszerrel. Az elmúlt 4 évben tovább nehezedett a pálya, de mi is egyre erősebbek lettünk: ma már nem csak az utcán, hanem az önkormányzatokban és az Európai Parlamentben is ott vagyunk. Hamarosan pedig lebontjuk ezt az elnyomó rendszert, a helyére pedig egy igazságos és emberséges Magyarországot építünk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 169 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

a NOlimpia nagyon szimpatikus entré volt. Azóta kedvel benneteket az
ország.

Ha igazat akartál volna írni, akkor az volt az igazság hogy Orbán kihúzta alólatok a sámlit. Azóta is fájlaljátok a hátsó feleteket.

Ami pedig az elnyomó hatalmat illeti, annak Dónáth László a neve.

Ahányszor felemlegetitek ezt a 'dicső' tettet, annyiszor fogjuk elmondani, hogy francia zsoldban hazaárulást követtetek el, amikor lehetetlenné tettétek az olimpiai pályázatunkat. Nem tudom megállni, hogy hozzá ne tegyem: kis mocskok.

,, A népszavazás kiírása már rég túlnyúlt volna a döntésen, hogy kié legyen az olimpia. Rombolni azt tudtok, már bebizonyítottátok. ,,

Egyetértek azzal amit írtál, csak néhány gondolattal kiegészíteném.

Ha valaki gyávasággal vádolható az a Momentum és az őket támogató ellenzék, mert nem akkor kezdeményezték a népszavazást, amikor a pályázat elkészítésre, beadásra került.

Tudott, hogy NOB a döntés előtt közvélemény kutatást végez és ha nincs meg legalább a kétharmados többség, akkor a pályázatot elutasítja. A Momentum kezdeményezése melléállt az egész baloldal és a média és reggel, délben és este harsogták, hogy a megrendezése káros és a ráfordítás másra kellene. Mindezek figyelembevételével a NOB a legnagyobb valószínűséggel Budapest pályázatát elutasította volna. Így egyértelművé és szükségessé vált a pályázat visszavonása. Ezt Budapest nevében Tarlós István megtette.

Mindezek figyelembevételével Donáth Anna nem a tényekről ír, vagyis hazudik.

Donáth újból meghamisítja a valóságot, ezért újból le kell írni a valóságot: összpárti egyetértés volt az olimpia rendezését illetően, s miután az ellenzéki pártok visszaléptek a támogástól, ezért kellett lemondani az olimpia megrendezésének tervéről. A Momentum elkezdte az azóta is tartó destruktív tevékenységét. Üresfejű, de nagyképű blöffölők.

,,A Kormány jó döntést hozott, amikor visszavonta az olimpiai pályázatot,,

Tévedés nem a Kormány vonta vissza, hanem a Fővárosi Közgyűlés.

,,

A 2024. évi nyári olimpiai és paralimpiai pályázat visszavonásáról döntött szerdai rendkívüli ülésén a Fővárosi Közgyűlés.

A Tarlós István főpolgármester, Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes, valamint a Fővárosi Közgyűlés fideszes képviselői által jegyzett előterjesztésben azt kezdeményezték: a testület helyezze hatályon kívül a 2015. június 23-án elfogadott közgyűlési határozatot, és "a politikai egység felbomlására tekintettel" a Magyar Olimpiai Bizottsággal (MOB) közösen vonja vissza a 2024. évi XXXIII. nyári olimpiai és XVII. nyári paralimpiai játékok megrendezésére irányuló pályázatát.,,
https://www.origo.hu/itthon/20..

Csak a baloldali média írta, írja folyamatosan, hogy a Kormány döntött, holott ténylegesen Budapest Főváros nyújtott be pályázatot. Így csak Budapest vonhatja vissza.
Egyébként amikor felmerült a pályázat, a parlamenti pártok egyhangúlag támogatták a pályázatot.

Megvizsgálva a Momentum megalakulásától a tevékenységét és hatását, azt tapasztaljuk százmilliárdokban mérhető az a kár amit tevékenységükkel okoztak az országnak.

Kilőttétek magatokat is.

"Jogállamiság kérdésben tulajdonképpen Varga Judit miniszternek van igaza"- mondá Donáth Anna.
Majd mindent megtett azért, hogy "jogállamiság" ürügyén kárt okozzon Magyarországnak.

Miért nem jelenik meg a Facebookon meg a Twitteren ez mindennap?

A Mandi kommentelői nem tudják pótolni a Fidesz mulasztását ez ügyben. Így napi 50 felforgató üzenet jut el úgy a fiatal választókhoz, hogy annak a nyilvánvalóan hazug tartalmát elhiszik, hiszen nincs kormánypárti cáfolat.

A fiatalok nem éltek sem az Apró család kádári diktatúrájában, sem a Gyurcsány miniszterelnök ámokfutása alatt. Nincs tapasztalatuk, nem tudják, hogy Dobrev, Donáth, Fegyőr egyenes folytatása ApróAntalnak, Rákosinak, Kun Bélának, Aczél Györgynek.
Nem tudják, hogy mi vár Magyarországra, ha ez a vonal visszajönne!

Nem szabadna hagyni cáfolat nélkül a napi 50-60 kunbélai, dobrevi üzenetet!

Üdvözöllek.
Kedves Barátom! Figyelmedbe ajánlom:
,,Coubertin szerint a sport a legalkalmasabb eszköz arra, hogy a világ összes népét összefogja, és közöttük barátságot alakítson ki. Tehát tervei szerint 1894. június 23-án Párizsban összeültek a világ összes országának képviselői, és döntést hoztak az olimpiai játékok megrendezéséről. Megalakult a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (magyarul: NOB, angolul: IOC), amely az olimpiai játékokra vonatkozó összes ügyről döntött, és dönt azóta is.

Ők találták ki azt, hogy az olimpiai zászló hogyan nézzen ki: az öt különböző színű karika az öt földrészt jelképezi. A Bizottság ötletei alapján született meg az olimpiai játékok jelmondata is:,,citius, altius, fortius,, (latinul), amely magyarul annyit jelent, hogy ,,gyorsabban, magasabbra, bátrabban.,,

Az olimpia a béke, a barátság jegyeit hordozza magán..

Mindezek előrebocsájtása mellett szerintem eszmefuttatásod téves alapokon nyugszik.

A 2024 nyári olimpiai játékokra pályázott Budapest és társpályázóként Balatonfüred. 7 év állt rendelkezésre a megrendezéshez szükséges létesítmények biztosítására.
Ezt követően megrendeztük a vizes VB-t, átadásra került a Puskás stadion is. Hol van még 2024?

Továbbra is fenntartom okként azt amit eddig a hozzászólásaimban írtam.

Aki valamelyik témában magához ragadja a kommunikációt, elsőként reagál valamire, az nyer. Függetlenül az igazságtartalomtól.

Kelet - Európában, ha valaki megkérdezi a polgároktól, hogy mondjon egy fogkrém nevet, azt mondja, hogy Colgate.

Ezt a nyugati fogkrémet reklámozták először, ők kapcsoltak elsőre.

Buzi ügyben nem az a megoldás, hogy a buzikat szidjuk, hanem - és ebben viszonylag jó a kormány kommunikációja - hogy a családokat erősítjük. Azonban a buzi örökbefogadás ügyben nem az a megoldás, hogy mit is akar a buzi, hanem azt kell mondani, hogy a gyermek érdekeit kell védenünk, mert az előbbre van, mint a felnőtt homokos érdeke. "Transzgender" ügyben nem az a megoldás, hogy azt mondjuk, beteg emberek, hanem, ha azt mondjuk, hogy nem helyes Magyarországon 50 ember igényeihez igazítani 10 milliónkra vonatkozó jogalkotást. Mesekönyv ügyben mindennap le kell írni, hogy ezért nem a buzikra haragszunk, hanem éppen ők is kárt szenvednek ezzel, mert politikai célból visszaélnek a buziságukkal.
Ezeket minden nap le kell írni azokon a felületeken, amely a fiatalok természetes kommunikációs felülete.
Azért, mert a fiatalokat az ő, saját csatornáikon tudjuk megvédeni a bolsevik-libsi agitációjától, nem a Hírtv-n.
És azért, mert ha nem tesszük, 10 milliónk jövőjét veszik el ezek.

Pártod, a Momentum a politikai prostituáltak mocskos gyülekezete. Számos fizetési listán ott vagytok, így a franciákén is. Szégyent hoztok a zsidóság normális többségére.

,,NOB vizsgáló bizottsági tagként mit javasoltál volna...?,,

A javaslatom az lett volna, hogy Budapest vonja vissza a pályázatát, de nem azért amit te írsz hiányosságként. Egyébként saját magadat cáfolod, amikor azt írod 2024-re ami 2017 évben még nem állt rendelkezésre 2024 évre megvalósul.
Amennyiben megnézed azokat az országok fővárosát akik először rendeztek olimpiát, a pályázat beadásakor egyiknél sem álltak rendelkezésre az építmények, infrastruktúra. Ezért van a hét év, hogy ezek megtörténhessenek.
Mivel akkora volt az ellenzék részéről a nyomás a visszavonásra, ahogy már írtam, a NOB közvélemény-kutatása is azt eredményezte, hogy nincs meg a kétharmados támogatás az országban. Feltételezhetően ezt megbeszélték a pályázókkal is. Ez az egyetlen ok amiért Tarlósék visszavonták a pályázatot.

összegezve. Még egyszer.

,, Budapest 2017-ben még nem
állt azon a szinten, hogy Olimpiát rendezzen.,,

Nem 2017-ben kellett, hogy rendelkezésre álljon, hanem 2024 évre.

Ugyanolyan cinikus és aljas kampány volt, mint az orosz vagy kínai vakcina elleni hisztériakeltés. Mondjuk én is jobban örültem volna (örülnék) , ha Orbán nem vonul vissza, hanem levereti őket "Lucille is hungry" stílusban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés