Menczer vs. Kyriakides

2021. január 20. 7:34

Vágó István
Facebook
Na most akkor melyikük hazudott?

„- Menczer Tamás: »Európa Kínában áll sorban a vakcináért... Miután csütörtökön nyilvánosságra került, hogy a magyar kormány előrehaladott tárgyalásokat folytat, néhány órán belül 14 európai ország jelentkezett a kínai gyártónál.« https://24.hu/.../menczer-tamas-oltas-kinai-vakcina.../

- Stella Kyriakides, az EU egészségügyi biztosa: »Egyetlen ilyen államról sem tudunk – Magyarországon kívül.« https://hvg.hu/euro.../20210119_eb_vakcina_oltas_koronavirus

Na most akkor melyikük hazudott?

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Na most akkor melyikük hazudott?" A DögKút elérte azt a szintet, hogy
utána sem kell néznem, hogy tudjam.

Melyikük hazudott?
Ilyenkor a biztos tipp MINDIG az alkalmatlan, gyáva, turbó-píszí stb. stb. brüsszeli EUROKRATA. Lényegében soha nincs egyetlen egyenes, igaz mondatuk.

Utoljára általános iskola alsóban láttam ilyen színvonaltalan érvelést, mint amit a magyar ellenzék elművel az oltás ügyében.
Sajnos egy csomó ember vevő rá, ami baj, nagy baj.
Kedves Fidesz, tessék a kommunikációra odafigyelni! Tessék használni az ellenzék által is használt felületeket és ott azonnal cáfolni! Bátran!
Ha halottakkal kufárkodnak, tessék a gyógyultak képét feltenni. Ha a vakcináról gyalázkodnak, tessék a világból azoknak az oltakozási képét feltenni, akik már gyógyulnak ettől a vakcinától.
Kedves kormány, jó a válságkezelés, azonban az ellenzék alternatív valósága megragad a választók fejében. Nem szabad védekezésben maradni! Támadni kell!

Na várj csak? Talán te? Szerinted is te?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés