AZ IGAZSÁG GYŐZÖTT A HAZUGSÁG FELETT

2021. január 20. 22:13

Fekete-Győr András
Facebook
JOE BIDEN AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK KÖVETKEZŐ ELNÖKE

„AZ IGAZSÁG GYŐZÖTT A HAZUGSÁG FELETT – JOE BIDEN AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK KÖVETKEZŐ ELNÖKE

Súlyos időszakon van túl a világ:

Orbán Viktor egyik példaképe, Donald Trump négyéves ámokfutása súlyos sebeket ejtett az amerikai társadalmon és demokrácián, de talán még súlyosabb sebeket a bolygón magán. A szélsőséges gyűlölködés, a politikai józanság öncélú felrúgása, a másik oldal démonizálása a törvényhozás épületének ostromában csúcsosodott ki, ami több ember halálát is okozta.

A tavaly novemberi választás két felfogás harcát hozta: Trump minden tényt nélkülöző, hazugságra épülő párhuzamos valósága állt szemben egy politikai békét, tisztességet, őszinteséget hirdető jelölttel. Az amerikai nép pedig választott, és egyértelművé tette: még egy önkényeskedő, a saját hazugságaiba belebolondult vezető sem formálhatja át a demokrácia alapjait, és nem írhatja felül a szavazók akaratát.

Most itt az idő arra, hogy az Egyesült Államok, és vele a világ is egy új fejezetet nyisson. Egy olyan fejezetet, amely nem a másik politikai oldal elnyomásáról és végérvényes legyőzéséről, hanem a társadalmi béke megteremtéséről, a közös célokért való küzdelemről szól. A Momentum Biden természetes szövetségese lesz, és ugyanazokért fog küzdeni: a nyugati szövetségi rendszer, így a NATO megerősítéséért, az orosz és kínai befolyás leépítéséért, a világ demokratikus intézményeinek megszilárdításáért, a globális felmelegedés megállításáért.

Az igazság győzelmet aratott a hazugság felett. És legkésőbb jövőre győzelmet fog aratni Magyarországon is”.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

bolsi a bolsinak nem vájja...

Elég sokan vannak azon az oldalon... FeGyőr, Jakab, Márky-Zay. .

Az igazság győzött? Csalással?

Itt van, akinek a választási csalás egyenlő az igazsággal.

Amerikában az elnököt nem a szavazatok bruttó száma választja, hanem az egyes államokban elért eredménye. Aki ennyi betűt tud egymás után írni, mint te, annak ezt tudnia kéne.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés