Szemlőhegyi beszéd

2021. január 19. 15:13

Pilhál György
Magyar Nemzet
A zabrált szemlőhegyi zsidó villából kitekintve van igazán akusztikája az itt lakó Dobrev Klára „Soha többé!”-gettószózatának.

»Ma 76 éve szabadult fel a budapesti gettó. Mindent el fogunk követni, hogy Magyarországon ehhez még hasonló tragédia se történhessék meg. Soha többé!« – írja közösségi oldalán Gyurcsányné Dobrev Klára, a DK uniós képviselője. Azt is elárulja, pártja e célból cselekvési tervvel kíván példát mutatni: „Mi pedig, magyar demokraták, azért emlékszünk és emlékeztetünk Budapest tragédiájára, hogy tudatosítsuk minden honfitársunkban: A gyűlöletkeltés előbb-utóbb tragédiához vezet.” Kis történelmi magyarázatot is kapunk a lánglelkű asszonykától: »A gettók és a haláltáborok nem a semmiből jöttek: egyre durvábban hergelő újságcikkek, majd állami intézkedések egész sora előzte meg.«

Nem kizárt, hogy e magasztos sorok a szemlőhegyi Apró-villa dolgozószobájában születtek. Abban a pazar épületben, amely az 1944-es nyilas hatalomátvételig bizonyos Sebestyén Aladár zsidó üzletember tulajdona volt, Szálasiék bukása után pedig – mintegy jogfolytonosan – a kommunistáké, jelesül a Dobrev nagypapa Apró Antalé lett.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A gettók onnan jöttek, hogy 1944 március elején Roosevelt három küldöttet dobott le a Muraközben, akik a magyar fegyverszüneti tárgyalás megkezdésére érkeztek. Feltételük volt, az Elnök parancsára, hogy Magyarország érje el, hogy a németek, Hitler megszállja az országot!!! Még egyszer:
"az Elnök parancsára, Magyarország érje el, kényszerítse ki, hogy a németek, Hitler megszállja az országot!!!"
Ezzel Hitler 14 hadosztály átdobására kényszerül, meggyengítve a normandiai német védelmet.
Ez a hivatalos szöveg.
A valóság: a budapesti gettókat amerikai kívánság, de inkább utasítás hozta létre. Hisz Magyarország ekkorra a teljes vereséggel nézett szembe, azt kellett tennie, amit az amerikai Elnök utasított.
Ennyit a budapesti gettók "Soha többé"!-jéről...
Itt a 6 milliós szám létrehozásáról volt szó, amit cionista vezetők évtizedekkel korábban - 1910-es évek! - nyilvánosságra hoztak...

"Amikor a zsidók rendszerszerű üldözése elkezdődött, azt nem a németek, nem a magyar kiszolgálóik hajtották végre, hanem - a legmeglepőbben - maguk a zsidók."
(Tivadar Soros: Masquerade, Arcade Publishing, 2001, 16, old.)
Az apa emlékirataiból.

A bombázás akkor azért volt mert a zsidók túl korán vagy túl későn léptek?

A globális cionista zsidó irtotta az asszimiláltakat, vagy akiket az asszimiláció "veszélye" fenyegetett + előre kiszámított bűntudatipart ez teremtette meg.
Ma a zsidó bűntudatiparé a teljes uralom, de legalábbis 90%-ban...
Ez volt a cél, amit elértek.

Az, hogy anyád kurva, nem jelenti, hogy mindenkié az lenne, egyáltalán nem.

Horthy már 1941-ben világosan Hitler szemébe mondta, nincs esély a háború megnyerésére, mert: "Aki a tengereket uralja, azé lesz a győzelem!"
Amiért Magyarország belépett a háborúba, az a magyarországi zsidóság megvédése volt a náci elhurcolásoktól, a bridzspartik között ezt megbeszélték.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés