Van pénz a vírus elleni védekezésre

2021. január 18. 9:13

Donáth Anna
Facebook
Már a csak politikai akarat hiányzik, hogy a helyes módon, emberéletek megmentésére és a gazdaság újraindítására költsük el!

„Vajon lenne-e elég forrás a Momentum javaslatára, mely szerint járjon 100 ezer forint azoknak, akik beoltatják magukat? Igen, lenne: a kormány ugyanis az elmúlt tíz évben az emberek helyett »gazdaságvédelem« címén saját strómanjait tömte és soha meg nem térülő hobbijait finanszírozta. Egyértelmű, hogy a Fidesz gazdaságpolitikája pazarló, igazságtalan, és képtelen megvédeni legszegényebb honfitársainkat az egészségügyi, szociális és gazdasági válságtól.

Mi abban hiszünk, hogy azokat kell jutalmaznunk ezzel a 700 milliárd forintos programmal, akik részt vesznek a vírus elleni harcban, és beoltatják magukat. Mi ezt a jutalmat a 2400 év múlva megtérülő Budapest-Belgrád vasútvonal 750 milliárdos árából, vagy a kormánnyal barátkozó multiknak ajándékozott évi 1676 milliárd forintból, vagy a soha meg nem térülő látványsportokra elszórt 700 milliárd forintból finanszíroznánk.

Pénz tehát van a vírus elleni védekezésre. Már a csak politikai akarat hiányzik, hogy a helyes módon, emberéletek megmentésére és a gazdaság újraindítására költsük el!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Idióta. Már javasoltam, hogy hallgasd meg a Klubrádióban e témában elhangzott két orvosi véleményt, s mellé a Londonban élő mérnök értékelését. Amikor már a zsidó értelmiség egyre nagyobb része is tehetségtelen senkiknek tart titeket, akkor ideje lenne elgondolkodnotok a hallgatáson. Naponta nevetségessé teszitek magatokat, s egyre jobban kilóg a lóláb.........

Az a szomorú, hogy a járvány közepén ilyen hülyeségeken kell vitatkozni, mint a "helikopterpénz".

Én meg az ingyenélő Momentumosokra eltapsolt állami pénzekből.

Azért megint a más által megtermelt pénzt akarja osztogatni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés