Nem lesz miniszterelnök-jelölt Szél Bernadett

2021. január 18. 15:44
A politikus, aki atv-nek elmondta azt is, belép-e a Momentumba, azt szeretné, hogy más mögé álljanak be az emberek.

Nem lesz miniszterelnök-jelölt – mondta az atv-nek Szél Bernadett.  Az ex-lmp-s független országgyűlési képviselő közölte, inkább segíti az ellenzék és a Momentum munkáját. Bár többször emlegették, mint lehetséges miniszterelnök-jelöltet, Szél szerint ez nem aktuális kérdés. Hozzátette: nem gondolkodott ezen a kérdésen. Elmondta, hogy be fog állni a jelölt mögé, akiről azt gondolják az emberek, hogy alkalmas kihívója lehet Orbán Viktornak.

„Találjuk meg azt az embert, aki mögé az emberek be tudnak állni. Én most azt kérem az emberektől, hogy ne mögém álljanak be, hanem én fogok valaki mellé állni" – fogalmazott.

Elmondta azt is, hogy nem lép be a Momentumba, mert a munkáját úgy is el tudja végezni, hogy nem párttag, független képviselőként még többet tud az ország ügyeivel foglalkozni. Szerinte, ha az ember belép egy pártba, óhatatlanul elkezd pártéletet élni, de most a képviselői munkájára koncentrál.

Arra a kérdésre, hogy a jövőben belép-e a Momentumba, azt mondta: nem tudja, mit hoz a jövő.

Segíti a Momentumot és az ellenzéket, amikor erre lehetőség van. „A munkám egésze is arról szól, hogy hogyan tudunk egy olyan kormányváltást létrehozni, amelyben méltó helyre kerülnek azok a fontos ügyek, amikkel foglalkoznunk kell” – fogalmazott.

Szél Bernadett egyetért a Demokratikus Koalíció (DK) petíciójával, amelyet azért indítanak, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség (EMA). A politikus az atv-ben arról beszélt, olyan oltóanyagra van szükség Magyarországon, amit az Európai Gyógyszerügynökség jóváhagy. „Nem segíti az oltásba vetett bizalmat, ha a kormány politikai színezetű kommunikációt folytat" – mondta. Hozzátette: a kormánynak kellene azon dolgoznia, hogy mindenki bízzon a vakcinában. 

Kép: MTI/Szigetváry Zsolt

(ATV)

Összesen 126 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ne aggódjon, nem akart senki mögé állni. Túl sokat képzel magáról a kvótanő.

Már egészen megnyugodtam. 2018-ban mást sem hallottunk, hogy az alig 5%-os lmp-s Szélvész le fogja váltani Orbán Viktort és ő lesz a miniszterelnök
És mindezt hazudta hadarva, szemrebbenés nélkül.

Külföldi segítséggel megdönteni a demokratikusan választott kormányt állandó baloldali érték.

Nagy szavak ezek egy börtöncellából.

Igen, az 1955 nem a születését, hanem a boldog ifjúkorát jelöli, mikor felvételt nyert a testülethez.

Válaszok:
Sulammit | 2021. január 18. 19:13

Persze, hogy nem lesz. Ő eleve a Pápa versenyben indul. A kinyilatkoztatások már mennek.

"higgadt, okos politikus"-nak nevezi, ezt az idegbeteg Vihar Bernadettet.

Pálinka bácsi olvasni ugyan tud, de már szöveget értelmezni nem.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés