Engedélyezetlen kínai vakcina: előbb a kormánytagokat oltsák be!

2021. január 18. 18:05

Fekete-Győr András
Facebook
Orbán Viktor utasítást adott a kínai Sinopharm vakcina beszerzésére, és politikai nyomást helyezett a magyar Országos Gyógyszerészeti Intézetre, hogy „minél előbb” engedélyezzék.

„Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában nyíltan beszélt arról, hogy utasítást adott a kínai Sinopharm vakcina beszerzésére, és politikai nyomást helyezett a magyar Országos Gyógyszerészeti Intézetre, hogy „minél előbb” engedélyezzék a magyarországi felhasználását. Ezzel a miniszterelnök teljes mértékben megkerülné az Európai Gyógyszerügynökség engedélyeztetését.

Sőt, arról is beszélt, hogy a 60 év felettieket is ezzel kellene beoltani, pedig a Sinopharm elnöke is arról beszélt, hogy egyelőre csak 59 éves korig oltanak a vakcinájukkal, mert még további kutatási adatokra van szükség, hogy biztonságosnak nyilvánítsák a 60 év felettiek körében is.

Szögezzük le: nem azzal van a gond, hogy egy vakcina kínai vagy orosz gyártású. Hanem azzal, hogy ezek a vakcinák a nyugati cégek vakcináihoz képest jóval átláthatatlanabb módon készültek, és még a megfelelő európai hatóságok engedélyét sem kapták meg. Veszélyes, és a védőoltásokba vetett általános bizalmat is rombolja, hogy a magyar miniszterelnök – csak azért, hogy baráti diplomáciai üzenetet küldjön keleti diktatúráknak – a kínai és orosz vakcinák mellett kampányol, az Európai Unió teljes ignorálásával.

De ha tényleg bíznak benne a kormánytagok, oltassák be először magukat a kínai vakcinákkal: bizonyítsák be, hogy nekik ugyanolyan jó a még nem engedélyezett kínai, mint a már engedélyezett nyugati védőoltás!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 211 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nos, akkor ne csak beszéljünk az átláthatatlan oltóanyaggyártási
technológiákról, hanem soroljunk föl tényeket is. Mert ilyet én is
tudok mondani, hogy aszondja: Fekete-Győr Andriska diplomája szart
sem ér, mert átláthatatlan képzésben kapta. Ő maga is átláthatatlan,
pénzügyei úgyszintén.

Ki szólít fel kit és mire?

Felszólították Európát, hogy mielőbb engedélyezze az oxfordi vakcinát
Molnár Szabina
Index
2021.01.18. 13:34
Sebastian Kurz osztrák kancellár hétfőn az Oxfordi Egyetem és az AstraZeneca brit–svéd gyógyszeripari cég koronavírus elleni, közös fejlesztésű oltóanyagának mielőbbi engedélyezését szorgalmazta, miután EU-s és Európán kívüli kormányfőkkel videókonferencia keretében egyeztettek a járvány elleni küzdelemről - írja az MTI. A videókonferencián Ausztrália, Dánia, Görögország, Izrael, Norvégia és Csehország kormányfői vettek részt.

Na, a fasiszta Kurz, Ausztrália, Dánia, Görögország, Izrael, Norvégia és Csehország (A Fegyőr tényleg egy állat, aki a magyar emberek halálára hajt a politikai előremenetele érdekében)

Az Oxfordi Egyetem és az AstraZeneca brit-svéd gyógyszeripari cég koronavírus elleni, közös fejlesztésű oltóanyagának mielőbbi engedélyezését szorgalmazta az Európai Unióban hétfőn Sebastian Kurz osztrák kancellár, miután EU-s és Európán kívüli kormányfőkkel videokonferencia keretében egyeztettek a járvány elleni küzdelemről.

Az Ausztrália, Dánia, Görögország, Izrael, Norvégia és Csehország kormányfőivel tartott videókonferencia egyik központi eleme az egyes országok oltási stratégiája volt.

A véleménycsere során a kormányfők egyetértettek abban, hogy a gyors és minél szélesebb körű oltás révén küzdhető le a világjárvány.


Minden hét számít! hangsúlyozta az osztrák kormányfő, és bejelentette, hogy az Európai Unión belül Dániával és Görögországgal együtt

felszólítják az Európai Gyógyszerügynökséget (EMA), hogy késlekedés nélkül, a lehető leggyorsabban és bürokráciamentesen hagyja jóvá az AstraZeneca oltóanyagának alkalmazását,

Válaszok:
ThunderDan | 2021. január 18. 19:39

Elmebeteg... ez az a vakcina, amivel valószínűleg a legtöbb embert oltották be a világon a mai napig. Sokmillió embert. Legrosszabb esetben legfeljebb nem annyira hatásos, de ez a maximum "kár", ami felléphet. Ha megkapja az engedélyt, pont ugyanabban a státusban lesz, mint a Pfizer vagy a Moderna vakcinája.

És pontosan tudjuk, mit fröcsögnél a facebookra, ha OV bejelentené, hogy akkor most beoltják a komplett kormányt...

Ausztriában is vannak ilyen FeGyőrök?
Ott is megy az őrjöngés, hogy miként merik a Magasságos EU előzetes engedélye néljül sürgetni egy további vakcinatípus engedélyeztetését?

Válaszok:
packó | 2021. január 18. 19:40

Vannak.
Egyedül a gazdag araboknál nincsenek, a kurva hamar beoltatják magukat - a kínai oltással.
De hát azok buta, szegény arabok, a szaudiak, meg ilyesmi...

DDD

Szerintem a hülye ellenzékünk most lassan elveszti -előre - a 2022-es választást.
Ezek nem emberek, akik járvány idején rémhírterjesztők, akik az emberek halálára játszanak.

Azért ehhez pofa kell, hogy egy politikus mondja meg, hogy melyik a jó oltás, és melyik nem! (Az a szakember, aki a nevét adja a kínai oltás engedélyezéséhez, büntetőjogi felelősséget vesz magára, nem arról szól a dolog, hogy "nyomást gyakoroltak rá" vagy sem.)

De hát tudjuk, hogy miről van szó: az ellenzék azt szeretné, hogy roppanjon meg a magyar gazdaság, boruljon a költségvetés egyensúlya, vagy legalább szökjön az egekbe az államadósság. Ezt machinálják egyfolytában. Erről szól a vakcinák egy részével szembeni aljas kis propagandájuk. Legalább az ellenzéki szavazók tagadják meg az oltást. És természetesen erről szól a százezer forintos oltási díjról szóló alattomos javaslatuk is. Ezzel be is döntenék az állami költségvetést.

Pontosan így van, választ kért a szakemberektől.
Ugyanezt a Fegyör trükköt alkalmazta Gyurcsány. amit azután lumpen követői tovább szineztek.

Pontosan így van, választ kért a szakemberektől.
Ugyanezt a Fegyör trükköt alkalmazta Gyurcsány. amit azután lumpen követői tovább szineztek.

Idő közben Szerbiában már elkezdték az oltást az orosz vakcinával, két héten belül 250,000 adag érkezik belőle, és kínaiból is rendelnek 1 milliót.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés