Fekete-Győr, a vakcinakupec

2021. január 18. 6:58

Dippold Pál
Magyar Hírlap
Lehet-e valaki egyedül csőcselék?

„ A közmegegyezésen alapuló eddigi szóhasználatban nem alkalmaztuk egyetlen emberre ezt a főnevet. Gyűjtőnévként kezeltük.

A napokban azonban a Momentum vezetője, Fekete-Győr András előadta azt az óriási mutatványt, amelynek eredményeként ezután bátran illethetjük a csőcselék szóval őt és a hozzá hasonló, látszólag önálló figurákat is. Magukba sűrítették mindazokat a tulajdonságokat és mozgásformákat, amelyek a csőcselékre jellemzők. Ostobák, tapintatlanok, erőszakosak, könnyen manipulálhatók. Lételemük a tagadás, a rombolás és mindannak az elpusztítása, amit a körükbe nem tartozók felépítettek. Gondolkodásmódjuk – már ha esetükben ilyesmiről beszélhetünk – a tagadásból nőtt ki, az emberek legalantasabb ösztöneiben megbúvó irigységre alapozzák akcióikat.

Eddig falkában támadtak mint a hiénák, ám Fekete-Győr és a Momentum kiagyalói kifejlesztették az egyszemélyes csőcseléket is. Így tehát a provokátorok prototípusai, Donáth Anna, Cseh Katalin, Berg Dániel, Soproni Tamás vagy akár Mécs János a maga vidékieket alázó fogalmazásával, csőcseléksűrítményként rombolnak itthon és szerte a nagyvilágban.A liberális demokrácia fellegvárának hazudott Amerikai Egyesült Államokban példátlanul aljas módszerekkel avatkoztak be az elnökválasztási folyamatba Fekete-Győrék hordatársai. Megostromoltatták a Capitoliumot, és próbálták ezt a Trump-hívekre ráragasztani. Igen ám, de ott nyolcvanmillió konzervatív hazafit hülyéztek le, és öt halottja is volt a világraszóló provokációnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csöcselék, ahogy egyik hozzászólónk humorosan írta:-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés