A Donaldot végképp eltörölni – az Alapjogokért Központ szemléje

2021. január 18. 15:22

Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

Az Alapjogokért Központ szemléje

 

„Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy Trump a világtörténelem legelvetemültebb diktátora. Azonban nem elégedhetünk meg azzal, hogy a demokraták kiadták az útját az elnökválasztáson. Az emlékét is el kell törölni. Ahogy annak idején Trockij szőrén-szálán eltűnt a fényképekről, ugyanúgy kell Trumppal is végezni. Szép feladat lesz ez Hollywood számára, ugyanis Orange man számtalan filmbe bepofátlankodott, mint például a Reszkessetek betörők 2-ben is feltűnik, útbaigazítva Kevint szállodájában. Ez önmagában is problematikus, mivel egy autoriter, bukott ember csak ne adjon iránymutatást senkinek sem. Mégis hová vezet ez? Reméljük, hogy ezúttal sikerrel járnak azok, akik Trump történelemből való teljes kitörlésén fáradoznak.

A kanadai Québecben a koronavírus-válság miatt bevezetett tilalom megsértésével vádolnak egy házaspárt, mivel este 8 után is az utcán tartózkodtak. Az északi országban hasonló szabályozás van érvényben, mint Magyarországon, kutyát a tilalom után is szabad sétáltatni. Ezért is érthetetlen, hogy a fasiszta rendőrség miért is büntette meg a párt, hiszen semmilyen szabályt nem hágtak át. A feleség ugyanis a férjét sétáltatta pórázon. Annak ellenére, hogy Kanada sokkalta haladóbb szellemiségű ország hazánknál, úgy látszik, hogy a progresszió a rendőrségen belül még nem tudott megfelelő mértékben kibontakozni. Igazságot a kutyaférjnek!

A férfiakkal mindig csak a baj van. Sokkal rövidebb pórázon kellene őket tartani. A Guardian hívja fel a figyelmet minderre, mivel a lap szerint a férfiak nem viselnek ugyanolyan arányban maszkot, mint a nők. Arwa Mahdawi objektív kutatása (személyes megfigyelése) alapján szignifikáns különbség van a férfiak és nők maszkviselési szokásában, ami tovább erősíti a nemek közötti egyenlőtlenséget. A férfiak azonban már megint renitensen viselkednek, mivel a maszkhasználatot „a gyengeség jelének” tartják és ezért nem hordják kellő számban a védőeszközt. A hímek tehát már megint az egész emberiség életét teszik kockára macsóságukkal, ahogy tették ezt mindig a világtörténelem során.

A fekete amerikaiak szavazatai számítsanak duplán! Ez lenne a minimum, válaszként az amerikai elnyomó intézményrendszer strukturális rasszizmusára. Példának okáért a túlnyomó többségében fehérek által lakott Wyoming államnak három elektori szavazata is van, míg a főleg feketék lakta Atlanta városnak egyetlen egy sem. Persze az amerikai választási rendszer nem így működik, és minden bizonnyal azért nem, mert fehérek alkották, tehát rasszista. Az elnyomást ebből kifolyólag az enyhítené a legjobban, ha az USA-ban megszűnne a kétlépcsős választási rendszer, vagy ha legalább a feketék szavazatai duplán számítanának. De miért csak duplán? Tehetjük fel jogosan a kérdést.

Amatőr hibát követett el a Women’s Fittness Magazine, ugyanis egy Twitter-bejegyzésben arra buzdította olvasóit, hogy „égessék el a karácsonyi kalóriákat”. Nem csoda, hogy a poszt az olvasók között jelentős felháborodást váltott ki. „Igazán szánalmas, hogy 2020-ban ti még mindig azt akarjátok, hogy karácsonyi kalóriákat égessünk” – írta egyikük, míg volt olyan is, aki szerint „nagyon aggasztó ez a nyelvezet. Nem szabad erkölcsi címkéket aggatnunk az ételekre és a testedzésre.” A magazin bár bocsánatot kért, kérdéses, hogy maradhat-e büntetlenül a fasiszta testkultusz népszerűsítése. És egyáltalán mit jelent az, hogy „túlsúly”? Mihez képest? Mindenki úgy szép, ahogy van.

Heti gyűjtésünkben továbbá arról is olvashatnak, hogy miért kell egy imám szerint a férfiaknak szakállt hordania, továbbá arról is, hogy sikerült megalkotni az X+1-dik gendert, valamint arról is, hogy miért lett rasszista a BBC karácsonyi műsora.”

A teljes szemle itt olvasható.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A lényeg:
1. Megmondta Sztálin, mi a tisztesség.
2. Megmondta Hitler, mi a tisztesség.
3. Megmondja Soros, mi a tisztesség.

Pontosan! Akárhány stadiont fényképez a Népszava, akármennyit sipítozik Klárika Brüsszelben, ezt olvasva rátok 80 pontos IQ felett nem szavaz senki Magyarországon.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés