Jogod van megválasztani a vakcinát

2021. január 17. 7:18

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Hallom hangját azoknak, akik nem akarják beoltani magukat.

„Oltassátok be magatokat! Ma ez a legfontosabb ügy. Hallom hangját azoknak, akik nem akarják beoltani magukat. Hallom érveiket. Tiszteletben tartom azokat. Nem tudok mást mondani, mint hogy mindenki maga dönt saját életéről. Általában is így gondolkodunk mi a világról. De van itt még ugye valami. Nem csak magatokra kell vigyáznotok, hanem mindenkire körülöttetek. Akikkel találkoztok a boltban, a metrón, a lépcsőházban. Mindenhol. Ha beoltatod magad, akkor vigyáztál rájuk. És ők is valakinek a gyermekei, szülei, barátai, valakik, akik nem veszhetnek el azért, mert te nem akartad beoltatni magad. Jogod van megválasztani a vakcinát. Jól teszed, ha csak olyan vakcinát használsz, amit engedélyeztek az EU-ban. Ez itt most nem politika. Ez több annál. Ez élet. Vigyázz magadra és vigyázz ránk. Kérlek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 226 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egeszen elképesztő.
2018-ban alig kaptak 5%-ot, ma meg az összes jobbikos/momentumos/elempés stb. Fletónak csápol... itt a mandineren is érdemes megnézni, hogy míg FeGyőr/Jakab/Tóth Berci lényegében nem kap lájkot, Fletó rendre kérszámjegyű lájkot kasszíroz.

Egyebként ezzel a témával könnyen mellélőhetnek...
Vitathatatlan tény, hogy nyugati vakcinából nem lesz elég mennyiség az EU-ban... láthatóan kapálózik most Brüsszel más vakcinák iránt... ez a konkrét kínai vakcina nagyon is biztatónak tűnik Kínától az arab világon át Latin-Amerikáig... simán lehet, hogy "holnapután" zöld lámpát kap az egész EU-ban... még egyszer tisztázzuk: ha nem lesz tömeges oltás, akkor ez a nyomorúság marad egész Európában 2021 egésze során!

Elkepesztő... minden kínai, szó szerint minden... egyébként már az orvoslásban is egyre inkább... erre éppen egy ilyen helyzetben elkezdenek szabályosan USZÍTANI egy kínai vakcina ellen... egy olyan vakcina ellen, amit már vagy több mint tízmillió embernek gond nélkül beadtak.

De mintha az a másik kínai vakcina lenne. (Sinovac)

Kínával is jobb, ha óvatosabbak, mert oda meg Tóth Bertalan szokott mászkálni.

Várják meg a pfizert. Két évig....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés