A fiatalokat nem lehet megvesztegetni és átverni sem

2021. január 17. 11:44

Párbeszéd
MTI-OS
Azt gondolja, a fiatalok majd ettől elfelejtik, hogy a kormány mennyire közömbös a jövő kihívásaival, így például a klímaváltozás fenyegetéseivel szemben.

„Aprópénz helyett jövőt a fiataloknak! A Fidesz az elmúlt tíz évben lerabolta az országot, elképesztő mennyiségű pénzt vont ki az oktatásból, az egészségügyből. A pénzzel együtt sok fiatal reményét is ellopta, akik közül sokan sajnos nem Magyarországon tervezik leélni az életüket. Ez nem tehető jóvá aprópénz hamis ígéretével, hanem valódi perspektívát kell nyújtani számukra, újra élhetővé kell tenni Magyarországot! 

Orbán Viktor pénteki bejelentése azt sugallja, a miniszterelnök úgy hiszi, hogy elnyerheti a fiatalok rokonszenvét a 25 év alattiak adómentességének ígéretével. Nyilván azt gondolja, a fiatalok majd ettől elfelejtik, hogy a kormány mennyire közömbös a jövő kihívásaival, így például a klímaváltozás fenyegetéseivel szemben. A miniszterelnök úgy vélheti, a fiatalok nem jönnek rá arra, hogy az adócsökkentéstől nem a bérük nő, hanem eleve alacsonyabb bruttó bérajánlatot kapnak majd. A miniszterelnök azonban téved. A fiatalokat nem lehet megvesztegetni és átverni sem, maga a történelem erre a tanúbizonyság.

Hogy a fiatalokat mennyire nem tudja az Orbán-kormány sem átverni, azt alátámasztják a Medián közvélemény-kutatási adatai is: a 30 év alatti fiatalok majdnem kétszer akkora arányban szavaznának az ellenzéki listára, mint a Fidesz-KDNP-ére.”

Összesen 118 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Megvesztegetni"... - elmeroggyantak.

"A fiatalokat nem lehet megvesztegetni és átverni sem"

A DK majd elveszi az adómentességet a fiataloktól, nehogy átverve érezzék magukat.

Állítólag. "A fiatalokat nem lehet megvesztegetni és átverni sem", a Párbeszéd mégis megpróbálja átverni őket, arcátlanul azt állítva, hogy a 25 év alattiak adómentessége árt a fiataloknak.

Ez az adómentesség nagyon betalált haladóinknál.:) :) :) Oda a nagy remény......Feri még cseveg az ifjakkal? :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés