Orbán a pancserkormányzás miniszterelnöke

2021. január 16. 20:37

Tóth Bertalan
Hírklikk
Orbán Viktornak örvendezés helyett inkább bocsánatot kellett volna kérnie!

„A miniszterelnök azt mondta a mindannyiunk közös pénzéből fenntartott rádióban, hogy kevés a vakcina. A pancserkormányzás miniszterelnöke szokása szerint megint hárított, csúsztatott, másokat hibáztatott és délibábot vetített. Közben már közelíti a 11 200-at az elveszített honfitársaink száma, a napi új fertőzötteké pedig még mindig 1500 fölött van.

Orbán úgy panaszkodott az Európai Unióra az oltóanyag mennyisége miatt, hogy még azt sem adták be, ami már megérkezett! És ez nem Brüsszel és nem a magyar egészségügyben erejüket megfeszítve dolgozók hibája!

Azért halad lassan az oltás, mert Orbán az elmúlt tíz évben padlóra vitte az egészségügyet, elüldözte az orvosokat és nővéreket, most pedig szerencsétlenkedik és próbálja másra hárítani a szervezetlenség felelősségét! Nem az oligarchákat kellett volna pénzzel tömni az elmúlt tíz évben, hanem tisztességes fizetést adni az orvosoknak, nővéreknek, egészségügyi dolgozóknak, tisztességesen felszerelni a kórházakat, és akkor most nem itt tartanánk!

Erről persze nem beszélt, de megkezdte a sikerpropagandát.

Tisztázzuk! Az, hogy negyedóránként elveszítjük egy honfitársunkat, nem siker, és nem győzelem! Orbán Viktornak örvendezés helyett inkább bocsánatot kellett volna kérnie!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A propagandagép-impotens ellenzék sorra gyártja a kommunikációs hazugságokat, de az lepereg a valóságról: Orbán most is jól kormányoz, az egészségügy egészséges, minden beteg kellő ellátást kap.

Jóságos ég... a 3-4%-os MSZP nímand táreslnöke pancserezi a sorozatban 11. éve kormányzó, 15 éve minden egyes országos választást és népszavazást megnyert, jelenleg is 50% környékén álló Fideszt és annak kormányát...

... tessék mondani, ez itt a Monty Python?

Na ez meg a másik.
Mi a frász értelme van ennek a hat pártnak, ha ugyanazt a sablont mondja fel mind a hat?!?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés