Mark Rutte holland miniszterelnök nemrég még büntetéssel fenyegette Magyarországot

2021. január 15. 22:05

A holland adóhatóság megsértette a jogállamiságot és figyelmen kívül hagyta a gyermekjogokat.

2021. január 15. 22:05
Novák Katalin
Novák Katalin
Facebook

„Mark Rutte holland miniszterelnök a jogállamiságra hivatkozva nemrég még pénzügyi büntetéssel fenyegette Magyarországot, és egy hazánk nélküli új Európai Unió ötletét is felvetette a holland parlamentben. Most éppen a holland parlament egyik vizsgálóbizottsága jutott arra, hogy a holland adóhatóság megsértette a jogállamiságot és figyelmen kívül hagyta a gyermekjogokat, családok megélhetését lehetetlenítette el tömegesen. Az ügy miatt a mai napon a Rutte-kormány lemondott. Miközben a magukat liberálisnak valló kormányok folyamatosan kritizálják a magyar kormány családpolitikáját, a saját rendszerük működtetésébe most belebuktak. Ezért sem érdemes kioktatni egy másik országot és beleszólni a belpolitikai kérdésekbe. A holland jövőt bízzuk a holland, a magyart a magyar választókra”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tomtam
2021. január 16. 23:35
A poszt kevés. Miért nem lehet az EP-ben kezdeményezni valami látványosságot a Magyarország ellen indított eljárásokhoz hasonlóan? Persze nem lesz belőle semmi, de akkor is.
makatica60
2021. január 16. 20:44
Hulljon a férgese. A nagyarcú eltolhatja a biciklit. Remélem, ez a tisztulási folyamat folytatódik. A nagy holland jogállamiság. Ja Nem.
olajfa1
2021. január 16. 13:14
Mark Rutte esete tipikusan a "más szemében a szálkát, a magáéban meg a gerendát sem" esete!!!... Mondjuk a liberálnácik ilyenek... amennyivel több van nekik a másik kritizálásából... annyival kevesebb van nekik az önkritikájukból... És ráadásul az az "önkritika" is olyan igazi "komcsi önkritika" amikor kiáll a személy és azt mondja a közönségnek: "vegyék tudomásul most önkritikát gyakorolok! Vegyék tudomásul... AKKOR IS ÖNÖK A HIBÁSAK!"... Hát' ilyen Mark Rutte is...
gyaloggos
2021. január 16. 11:45
NA kérem, hát ez az ! AZ a nagypofájú Rutte folyamatosan csomót keres a magyar kákán, holott a holland kákán csak csak csomók vannak, illetve csak csomós káka van náluk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik