Domokos László még mindig egykori pártját szolgálja

2021. január 15. 13:10

Magyar Liberális Párt
MTI-OS
A Liberálisok pénzügyi kimutatásai átláthatóak és szabályosak.

„Az Állami Számvevőszék politikai megrendelésre próbálja ellehetetleníteni az ellenzék munkáját. A Domokos László által vezetett szervezet megállapításai a Magyar Liberális Párt gazdálkodásával kapcsolatban teljesen megalapozatlanok. A Liberálisok pénzügyi kimutatásai átláthatóak és szabályosak, a párt működése megfelel a hatályos magyar törvényeknek, ahogy ezt az ÁSZ-jelentéseket követő NAV-vizsgálatok is többször megerősítették már.

A Fidesz korábbi országgyűlési képviselője és frakcióvezető-helyettese az ÁSZ élén is a kormánypárt érdekeit szolgálja ki. Ezért támadja alaptalan vádakkal az ellenzéki pártok gazdálkodását, és ezért nem talált egyszer sem kivetnivalót a Fidesz működésével kapcsolatban az elmúlt 11 évben. Az illiberális állam sajátossága, hogy az ÁSZ jelentéseit törvényes úton nem lehet megtámadni, így Domokos és az általa vezetett hivatal felelősség nélkül bármit állíthat.

A Fidesz saját pártkatonáival szállta meg a magyar jogállam intézményrendszerét, hogy sakkban tarthassa ellenzékét és elkerülhesse a számonkérést. Mi továbbra is azért dolgozunk, hogy a magyar demokráciát helyreállítsuk, és a hatalom ellenőrzését szolgáló intézmények éléről eltávolíthassuk Orbán Viktor pártkatonáit.    

Kiadó: Magyar Liberális Párt”

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Akkor hívjátok ki az ÁSZ szakembereit egy nyilvános vitára! A Liberálisok az ősi komcsi módszert választották, amikor az illetékes Hatóságot próbálják lejáratni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés