Szél Bernadett megfeledkezett saját erőszakos tüntetéseiről

2021. január 14. 18:25

Kovács Zoltán
Facebook
Nem Orbán Viktor miniszterelnök és a kormánypárt támogatói folytatnak rendre erőszakos cselekményeket, hanem Szél Bernadett és hűséges bajtársai.

„Szél Bernadett »független« országgyűlési képviselő, az LMP korábbi társelnöke és 2018-as miniszterelnök-jelöltje megfeledkezett saját erőszakos tüntetéseiről

A The Washington Post egy szerdai publicisztikájának szerzői felvetették: az amerikai Capitolium ostroma világszerte fenyegetést jelent a demokráciákra. Ezek a történések negatívan befolyásolják a politikai helyzetet többek között a „populisták vezette” Magyarországon is. A magyar politika tisztánlátásában szerencsére segítségükre sietett Szél Bernadett, aki a televízió képernyőjére tapadt és nem tudott aludni, mivel úgy gondolta, a Capitoliumnál történtek figyelmeztethetik a hazai ellenzéki politikusokat arra, milyen messzire mennek a »populisták« hatalmuk megtartásának érdekében.

Egyébként nem Orbán Viktor miniszterelnök és a kormánypárt támogatói folytatnak rendre erőszakos cselekményeket, hanem Szél Bernadett és hűséges bajtársai.

2018 decemberében például a munka törvénykönyvének módosítására tett javaslat miatt ösztökélt erőszakos tüntetésekre Budapest utcáin a liberális-szélsőjobboldali ellenzéki koalíció, mondván, hogy a kormány rabszolgatörvényt akar elfogadtatni.

Szél Bernadett és társai által vezetett ellenzék a parlamentben is erőszakhoz folyamodott, például akadályozta Kövér László házelnököt a munkavégzésében. Nem sokkal később az LMP korábbi társelnöke ellenzéki politikustársaival erőszakosan behatolt a közmédia székházába, másnap pedig Hadházy Ákossal a biztonsági személyzetet provokálta.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés