Jakab és Gyurcsány hívei

2021. január 14. 8:04

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
A Jobbik propagandistáiból nem csupán a tehetség, a kreativitás, de a szorgalom és a körültekintő munkavégzés képessége is hiányzik.

„Igyekszünk higgadtak maradni. Ha a fejük tetejére állnak, akkor sem leszünk olyanok, mint ők. De ne gondolják soha, hogy szó nélkül megyünk el aljas és végtelenül gonosz, gyűlöletkeltő megnyilvánulásaik mellett. Úgyhogy jó, ha tudják, már most elegünk van a moslékkoalíció pénzért és hatalomért bármin átgázoló módszereiből.

Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag a Jobbik elnevezésű tagszervezetre bízták, hogy mossa össze az amerikai törvényhozás épületét megtámadó csőcseléket a Fidesz szavazótáborával. Ne kérdezzék, egyáltalán mire jó ez, amikor mindenki tudja, hogy Magyarországon nemrégiben éppen a baloldali csőcselék akarta bevenni a Parlamentet. A Momentum elnevezésű tagszervezet rendőrsorfalra támadó elnöke tudna erről mesélni két bírósági tárgyalás szünetében. De mindegy is a szándék, a kivitelezés botrányosan gyenge. A Jobbik propagandistáiból nem csupán a tehetség, a kreativitás, de a szorgalom és a körültekintő munkavégzés képessége is hiányzik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés