A halál fiai

2021. január 14. 7:24

Dippold Pál
Magyar Hírlap
A balliberális véleményterror kommandósai a koronavírus-járvány növekedésével szinkronban köpködik bele a világba álhíreiket.

„A Political Capital vezetője, Krekó Péter a brüsszeli Politico portálnak nyilatkozott, kifogásolva a magyar kormány orosz és kínai vakcinák beszerzésére irányuló erőfeszítéseit. A következőket mondta: »Az emberek oltási hajlandóságának aláásása politikai következményekkel járhat Orbán Viktorra nézve.« Miután állítólag Krekót megfenyegették, mert idézett mondata azt jelenti, amit, a derék elemző visszacsapott. Mindenkit feljelent, aki szerinte hamisan azt állítja, hogy ő ellenzéki politikusokat biztat az oltásokba vetett bizalom aláásására és az állampolgárok életének feláldozására politikai előnyökért cserébe.

A balliberális véleményterrorista megijedt, becsinált és  értelmezi saját magát. Mindez az ő köreikben egyáltalán nem szokatlan, az a fajta, igazságbeszédnek nevezett hazugságáradat, amely egyre nagyobbá teszi az oltásellenesség köreit. Van bőr a képükön belenyilatkozni királyi többesben a szerintük elnyomott médiumaikba, hogy »az orosz és a kínai vakcinák melletti kormányzati kampány csak elbizonytalanítja a választókat az oltásokkal kapcsolatban«. Szóval, a magamagyarázó elemző rendesen kilógatja a lólábat azzal, hogy választóknak nevezi a magyar embereket. Saját maga helyezi  politikai összefüggésrendszerbe fenyegető mondatát.

A Demokratikus Koalíció sunyi szándékai az úgynevezett egészségügyi szakértőjük szavaiból is nyilvánvalóvá válnak. Komáromi Zoltán, a DK-s házidoktor emberkísérletnek nevezi a nem nyugati vakcinák tesztjeit. Ormótlan, szélsőséges rasszizmusba hajló fröcsögése a legsötétebb időket idézi, még jó, hogy nem mengelézi le a fél világot.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés