Vona után Balczó is elhatárolódik a Jobbik keresztényellenes posztjától

2021. január 13. 13:12
A politikus úgy fogalmaz a Facebook-oldalán: „Ne a gyűlöletkeltésben akarjuk legyőzni a Fideszt!”

Mint ahogy erről már beszámoltunk, a Jobbik keresztes fotókkal támadta Orbánt és Trumpot. A párt azt írta a közösségi oldalán, hogy a valóságban a „Trump-sámánok sokkal inkább azokra a békemenetnek csúfolt tömeghőbörgésen bemutatkozó megvezetett Orbán-hívőkre hasonlítanak, akik feltehetően 2022-ben – Orbán bukása után – ugyanúgy törnének be a Parlamentbe, mint az amerikai populista cimbora felhecceltjei”.

Ez a bejegyzés, a keresztek felhasználása azonban már Vona Gábor szerint is vállalhatatlan. A volt elnök úgy fogalmazott, „szégyellem magam, és örülök, hogy nem vagyok most köztetek. Ez gyalázat. Balról előzzük a DK-t...”

Nemrég pedig a párt egyik meghatározó alakja, Balczó Zoltán határolódott el Jobbik bejegyzésétől. A Facebook-oldalán így fogalmazott a politikus: „Baráti tanács magunknak egy nagy vihart kavart Jobbik Facebook-bejegyzés kapcsán: Ne a gyűlöletkeltésben akarjuk legyőzni a Fideszt!

(Mandiner)

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem az a baj, amit leírtál. Az a ti bajotok, hogy tíz éve nem tudtok mit kezdeni a NER-rel, mert egyszer úgy elszúrtátok a dolgot, hogy három, de lehet, hogy négy ciklusra megágyaztatok neki. De nem magatokban keresitek a hibát, hanem vádaskodással, lenézéssel, a szavazók ócsárlásával keresitek a gyógyírt. Meg külföldre rohangálással, idegen védelmet kérve a nagy testvértől. Nem az első példa vagytok erre. Gyűlöletkeltéssel, mások iránti szervilizmussal, tételeitek vita nélküli diktálásával nem sokra fogtok menni.

Idióta Balczó... ez a kép (ahogyan a másik, szocinyuggeres aljasság is) TÖKELETESEN ILLESZKEDIK a sneideri-jakabi irányvonalatokba.

Nekem kínos nézni a vergődését...

Sehogy sem tudjátok legyőzni a Fideszt. Alig vagytok már.
Nem is értem, hogy mit keresel még abban a pártban.
Bár amikor EP képviselő voltál, nem álltál ki a - nem -
szavazatoddal, hanem tartózkodtál.
Még szerencse, hogy Morvai Krisztina ellene szavazott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés