Lehet G. András is a Bayerzsóti újságíró iskolában végzett!

2021. január 13. 9:42

Perintfalvi Rita
Facebook
Amikor a csicskamédia „újságíró” csürhéje állandóan rólam és a felszabtérről firkálgat! 

„SZEMÉLYES: AMIKOR A CSICSKAMÉDIA »újságíró« csürhéje állandóan rólam és a Felszabtérről firkálgat! Hát azt hiszem, röhögnöm kell... Oh, mein Gott!

Vannak bizonyos magukat »újságírónak« tituláló emberek, köztük G. András – a nevét csak azért nem írom le, mert juszt sem csinálok neki ingyenreklámot az oldalamon ,– akik rám cuppantak ill. a Felszabtér blogra, aminek a főszerkesztője vagyok. És akármit csinálok, pl. adok egy interjút, vagy írunk a blogon egy-egy jó kis cikket, arra azonnal reagálnak a csicskamédiában. Ja, az »újságírót« azért teszem idézőjelbe, mert amit ők művelnek, az minden, csak nem újságírás. És ők is csupán annyit bírnak rólam összehordani, hogy »teológusnak mondja magát«. Mindezt egy teológiai doktorátus, két teológiai master, és egy hittanár diploma után. (Bocs, ezt mát tutira unjátok!) Ja, és felszabadítás teológia, amit mi képviselünk, az szerintük egyszerre neomarxista szarság, meg liberális egyházellenes támadás. Nem, nem néztem meg, hogy G. Andrásnak vajon milyen újságírói végzettsége van, mert az írásain nem lelem semmiféle nyomát annak, hogy a szakmát valaha is tanulta volna. Lehet, hogy a gitározásnál kellett volna maradni.... Felületesen összehányt cikkei a szakmaiságot, a témának való utánaolvasást, az alapfogalmak tisztázását mindig ügyesen megspórolják. Nehogy megfájduljon tőle a feje. Ellenben a személyeskedő fröcsögéssel, mások lenézésével s a szenzációhajhász sallangokkal semmiképpen nem fuvarkodnak ezek a fércművek. Ja, és ne feledjük el, hogy azt mindig hangsúlyozza, hogy ő keresztény újságíró!

Hupsz, felmerült bennem, hogy lehet G. András is a Bayerzsóti újságíró iskolában végzett! Teológiát meg talán a Tömjénzsótitól magától tanult. Hát mindkettő meg is látszik »írásain«. De hát most az ilyeneknek áll a zászló. És ők ezért még pénzt is kapnak! Ez az igazán döbbenet. A csicskamédia jól fizet az uszító, szakmaiatlan baromságokért.

Amúgy igazából nem baj ám ez, sőt! Megmondom őszintén, nagyon klassz dolog, hogy ennyire mérvadó a véleményem, hogy már szinte nem csinálhatok anélkül semmit, a számat sem nyithatom ki, hogy abból ne lenne rögtön egy ilyen »cikk«! Hízik tőle a májam! És az is tök jó, hogy a Felszabtér blogon azt népszerűsítjük, G. András szavaival élve, hogyan kell »másképpen kereszténynek« lenni. Ez milyen jó kis misszió már, nem? Nem is értem, hogy ez neki miért fáj.

Persze ennek a megfogalmazásnak, ahogy az összes többi gondolatának, semmilyen valódi tartalma nincsen. Hiszen mit is jelent az, hogy »másképpen keresztény«? Aki nem homofób, nem gyűlölködő, vallja, hogy a nő is ember, meg azt, hogy a kereszténység a szeretet vallása, az már »másképpen« keresztény? Hát lehet, hogy erről is a Mestert kellene megkérdeznie! Bár szerintem őt hidegen hagyják az ilyen címkéző-háborúk. Totál lényegtelen, hogy ki minek mondja magát, a lényeg az, hogy kinek milyen hatása van a világban. Vannak a gyűlölet és vannak a szeretet terjesztők. A Bayerzsóti például, lásd Krekó Péter esete bizony gyűlöleterjesztő, és aki az, az nem lehet keresztény. Egyszerűen nem lehet az! Nem kell ezt tovább ragozni!

De a Felszabtért lájkolhatjátok! https://felszabter.blog.hu/

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 91 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Sátán kutyája ez is, esetében "intellektusosra" véve a figurát.
"Mindezt egy teológiai doktorátus, két teológiai master, és egy hittanár diploma után." Igen, amit személyesen Lucifer hozott össze neki...

P. R. PR-je ez a cikk... Tudnia kellene, hogy hiteles teológiát csak az egyházban, s nem az egyház ellenére lehet művelni.

Marxista-leninista teológiát végzett. Szovjet mintára:
A Szovjetunióban a Militáns Ateisták Ligája nevű szervezet 1925-től 1947-ig működött.
Újságukat, a Bezbozsnyik-ot (Istentelen) Jemeljan Jaroszlavszkíj alapította és szerkesztette, aki “etnik zsidó orosz forradalmár” volt és Minyej Izrailevics Gubelman néven született 1878-ban. (Wiki)

Ez aztán a nem gyűlölő, "szeretetet terjesztő" megszólalás! Igazi keresztény, hiszen teológus a köbön a szerzője.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés