Bosszút akart állni a kamionos – majdnem tragédia lett a vége (VIDEÓ)

2021. január 13. 18:24

Életveszélyes helyzetet teremtett egy kamionos, aki egy korábbi közlekedési konfliktus miatt ráhúzta a kormányt egy vele szemben közlekedő személyautósra – írta meg a police.hu. A rendőrségi portál egy videót is közzétett az esetről.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti veszélyeztetetéssel gyanúsítja a sofőrt.

Életveszélyes szituációt teremtett egy kamionos, amikor korábbi közlekedési konfliktust követően ráhúzta a kormányt egy akkor már szemben közlekedő autóra 2021. január 8-án délben Budapest XVIII. kerületében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja az esetet.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két járművezető nem sokkal korábban egy előzési helyzet során került konfliktusba, akkor a nyerges vontató hátulról neki is koccant a kisebb kocsinak. A kamionos elhajtott, a személyautó vezetője a mellékutcákon megpróbált elé kerülni, hogy felvételt készítsen a rendszámáról. A Közdűlő úton már egymással szemben haladva találkoztak. A videón jól látszik, hogy a másik sofőr ekkor szándékosan a személyautó felé kormányozza a tehergépkocsit, életveszélyes helyzetet teremtve.

Az autót vezető férfi hívta a rendőrséget, akik egy közeli telephelyen megtalálták, majd előállították a kamionost. A közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatott 44 éves sofőr tagadta a bűncselekmény elkövetését.

(police.hu)

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"a két járművezető nem sokkal korábban egy előzési helyzet során került konfliktusba, akkor a nyerges vontató hátulról neki is koccant a kisebb kocsinak."

Nekem ez úgy tűnik, hogy az autós nyomott egy "büntisatut" a kamion előtt, majd amikor nem állt meg neki, hogy kifizesse a sérülését (amit az saját hülyesége okozott) visszament lefilmezni a kamiont. A büntető fékezés is ugyanolyan életveszélyes helyzet előidézése, és jogosítványelvétellel, illetve letöltendő börtönbüntetéssel is büntethető. Ha ez igaz, akkor az autós sem különb egy szállal sem. Valóban kellene kamera minden autóba.

Számomra az a legvalószínűbb, hogy a kisautó megelőzte, majd ráfékezett a kamionra. Hogy balfaszságból, vagy azért, mert így akarta büntetni a kamionost (mert mondjuk nem húzódott le a kisautós előtt, és nem is ment kilencvennel, hogy ne tartsa fel) az más kérdés.

El tud úgy hajtani, hogy kiszáll az autós, nekiáll pampogni, erre a kamionos kikerüli :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés