Hadházy a hazudós halottlátó, avagy a valóságtól is független képviselő

2021. január 13. 12:04

Rákay Philip
Facebook
Hadházy a kizárólag a fejében létező, általa kreált, igen sötét, párhuzamos valóságot ha törik, ha szakad megmutatja. 

„Hadházy a hazudós halottlátó, avagy a valóságtól is független képviselő

Pár hete megírtam már, mit is gondolok Hadházy Ákosról. Ha tudnám, sem akarnám még tovább árnyalni a bennem róla élő, meglehetősen mizerábilis képet. Aki anno nem olvasta, itt megteheti: https://www.facebook.com/rakay.philip/posts/191594786016525

Ez a politikai gyászhuszár fejébe vette, s azóta katatón módon azt bizonygatja, hogy a kormány semmit sem tesz a Covid-válság kezeléséért. Hadházy a kizárólag a fejében létező, általa kreált, igen sötét, párhuzamos valóságot ha törik, ha szakad megmutatja. 

Még annak árán is, hogy teljesen öncélú, hiperaktív politikai ámokfutása közben egészségügyi dolgozók, orvosok tízezreit alázza meg, semmibe véve elképesztő napi erőfeszítéseiket. S teszi mindezt egy olyan gyilkos járvány idején, amikor Európa összes országában – még a leggazdagabbakban is – komoly problémát okoz a kórházakban a betegek tömeges ellátása. De neki ez sem számít, lényeg a politikai hangoskodás, a hangulatkeltés, s a halálkampány napi tunkolni valója: a’la Hadházy. 

Pár napja, ez a – főleg a valóságtól – független képviselő feltöltött az oldalára egy videót, amelyet a szentendrei temető halottas házában készített valami – hozzá hasonló gusztusú és érdeklődési körrel megvert – szerencsétlen. A videó, és ez a mániákusan kutakodó politikai hullarabló – nem mellesleg, elhunyt emberek személyiségi jogait, és a hozzátartozóik legmélyebb érzéseit súlyosan sértve – azt kívánta szemléltetni, hogy annyi covidos halott van már a kórházakban, hogy el sem férnek, ezért a szentendrei temető hűtőházában szabálytalanul, hegyekbe halmozva tárolják őket.

Mára már azt is tudjuk, nem covidos betegek voltak, s az egész temetőnek – így az elrettentésül szánt videó helyszínének is – nem az állam, hanem az ellenzéki vezetésű Szentendre város a fenntartója, amivel Hadházy megint házhoz ment a pofonért. De nem állt le. 

Tegnap azzal hergelte – vérre, halottra, drámára, feljelentésre napi szinten szomjazó – követőit, hogy vannak olyan kiváltságosok a NER aljas rendszerében, akik soron kívül juthatnak hozzá a Covid-elleni vakcinához. Majd hipp-hopp kiderült: Hadházy megint hazudott. A kivételezettnek mondott fiatalember valójában vízimentő, akinek természetesen alanyi jogon, első között jár az oltás. 
Valljuk meg: normális ember ennyi fiaskó után általában magába száll kicsit, önkritikát gyakorol, visszább csavarja az egoját. Nem így Hadházy, aki azonnal támad, folytatja, s csöppet sem zavarja, hogy rendszeresen csúnyán nekiszalad a valóság falának. 
Persze értem én, nem akármi ám a tétje ennek az ócska hangoskodásnak: ő is előkelő helyet és pozíciót szeretne majd magának a fejsajt-koalíció szégyentábláján, ahol már így is igen nagy a tolongás tudományos valóság-görbítőkből és politikai hullarablókból...

Tényleg gyomor kell hozzájuk...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés