Az ellenzék halálkampányáról

2021. január 13. 17:55

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Szerintük a férfit, akinek here-, csontvelő- és tüdődaganata volt, és még a koronavírust is elkapta, őt Orbán Viktor „ölte meg”.

„És még egy megjegyzés a végére: mint említettem, a magukat politikusoknak nevező és immáron minden gátlástól megszabaduló gazemberek – no és persze a velük tökéletesen megegyező sajtójuk – most már ott tartanak, hogy ezt a 10 325 halottat Orbán Viktor »áldozatának« nevezik. Vagyis mondjuk azt az 56 éves férfit, akinek here-, csont-, csontvelő- és tüdődaganata volt, és még a koronavírust is elkapta, nos, őt Orbán Viktor és kormánya »ölte meg«. Aki ilyeneket mond, azzal még csak nem is vitázni kellene, elég lenne rálegyinteni vagy bezárni a diliházba.

Éppen ezért csak annyit jegyezzünk meg:

– egy világjárvány kellős közepén vagyunk;    

– az ország kifejezetten jól teljesít a védekezésben, lényegesen jobban például számos, nálunk sokkal gazdagabb országnál;    

– az egészségügyi rendszer nem omlott össze;    

–egyetlen olyan beteg sem volt, aki valamilyen oknál fogva ne kapta volna meg a lehető legjobb ellátást és gondoskodást – ellenkezőleg: minden egyes elhunytat kórházban, intenzív osztályon és lélegeztetőgépen ért a halál.

Egy kormánynak pedig pontosan eddig terjed a felelőssége és a lehetősége is. Illetve a gazemberek szerint a miniszterelnök nyilván képes lett volna kézrátétellel meggyógyítani egy 56 éves férfit, akinek here-, csont-, csontvelő- és tüdődaganata volt, és még a Covidot is elkapta, de nem tette, mert gonosz, és inkább megöli ezeket a betegeket. Itt tart szellemileg, lelkileg és erkölcsileg ez az ellenzék. És ez bizony legalább akkora, ha nem nagyobb tragédia, mint a tízezer áldozat…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tények? Ugyan már, ki foglalkozik ezekkel?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés