ADJUNK 100.000 FORINTOT MINDENKINEK, AKI BEOLTATJA MAGÁT!

2021. január 13. 10:31

Fekete-Győr András
Facebook
Ehhez bőven rendelkezésre áll a pénz: többet költ a kormány a propagandájára, mint amennyi pénzre szükség lenne ehhez.

„Tízezer magyar hunyt el koronavírusban, és újabb tízezrek halhatnak meg idén, ha nem oltatjuk be magunkat elegen. Lassan egy éve a gazdaság is leállt, a kormánynak pedig nincsen pontos terve arra, hogy mikor indul újra az élet.

De van fény az alagút végén. A védőoltás, ami több tízezer magyar életét mentheti meg, és visszaadhatja a szabadságunkat – ehhez viszont el kell érnünk a nyájimmunitást.

A Momentum ezért azt javasolja, hogy adjon a kormány mindenkinek 100.000 Ft-ot, aki beoltatja magát.

Mert mindenkit ösztönöznünk kell arra, hogy beadassák maguknak a védőoltást. Így menthetünk meg minél több életet.

Mert felelősségünk, hogy újraindítsuk a gazdaságot. Ha nem cselekszünk, még több munkahely megszűnhet a következő hónapokban.

Mert felelősségünk, hogy támogassuk azokat, akik a szociális válság következtében napról napra kénytelenek élni.

Ehhez bőven rendelkezésre áll a pénz: többet költ a kormány a propagandájára, mint amennyi pénzre szükség lenne ahhoz, hogy mindenki, aki beoltja magát, 100.000 forintot kapjon. Többe kerül a kínai hitelből épített Budapest-Belgrád vasútvonal, mint amennyibe a teljes javaslat kerülne.

Ne a kifogásokat keresse a kormány: adjunk mindenkinek százezer forintot, aki beoltatja magát. Mentsük meg tízezrek életét, segítsünk a nehéz helyzetbe került honfitársainkon, és indítsuk újra a gazdaságot!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 195 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"...többet költ a kormány a propagandájára, mint amennyi pénzre szükség lenne ehhez."
Olimpiát ne rendezzünk, ennyi pénzből akár kettő olimpia is összejönne.
Mellesleg, az apja, aki örökbe fogadta ezt a majmot, az illegitim G. Soros "csak"
26 000 000 000×360-nal költ többet propagandára a magyar TÖRVÉNYES kormány ellen.

Na ja!
Meg örök élet.

Az Orbán kormány átprogramozza a korábbi vidék fejlesztési stratégiáját.

A hatökrös Gyurcsány fogat - benne a szerzővel - ebből nem szeretne kimaradni. Ők szeretnék a pénzt osztani egyet nektek kettőt nekünk alapon.
Majd Lamperth Mónika megoldaná.

,,az elkövetkező kilenc évben összesen mintegy 7.537 milliárd forint érkezik a magyar vidék erősítésére, fejlesztésére.

A tárcavezető megjegyezte, a soha nem látott nagyságrendű források révén természetesen folytatódik a vidéki falvak, kisvárosok infrastruktúrájának megújítása, a közösségekre épülő és élhető vidéki Magyarország építése. Azt szeretnénk, hogy a vidéki Magyarország lakói a legkisebb falvaktól a megyei jogú városokig egyaránt nyertesei legyenek a következő évtizedeknek- tette hozzá. A miniszter kitért arra is, hogy a forrásból a teljes élelmiszeripar piacorientált modernizációja, valamint a biztonságos alapanyag-ellátás érdekében a mezőgazdasági termelés teljes körű környezetbarát korszerűsítése és precíziós gazdálkodásra történő átállítása is megoldódik.,,
https://www.portfolio.hu/gazda..

,,Plusz örök élet.,,

:-) Egy perccel korábban keltél.

"és indítsuk újra a gazdaságot"
Szerencsétlen hülye. Nem tudja, hogy ami pénzt az állam ki tud osztani, azt valakitől be is kell szedni. Igen, ha hitelből oszt pénzt, annak a törlesztését is az adófizetők állják. Szóval egy jó nagy adóemelést szeretne.

"Többe kerül a kínai hitelből épített Budapest-Belgrád vasútvonal, mint amennyibe a teljes javaslat kerülne."
Tényleg? Forrás?

"Ne a kifogásokat keresse a kormány"
Körbenézhetnél a balfasz oldalon: ne a kifogásokat keressétek, amikor az a kérdés, hogy miért román, szlovák jelöltet támogatjátok a magyar ellenében, miért nincs még kész a Lánchíd, miért veszteségesek azok az önkormányzatok, amiket a barátaitok vezetnek.

Valahogy mindig úgy szórják a pénzt, hogy végül sehova nem jut...

Ha 2022 évben a hatökrös fogat nyerne ilyen gazdasági eredményre számíthatunk

Ha megnézzük a 2002-2008 időszakában a GDP és költségvetési hiány alakulását, akkor láthatjuk, hogy megvalósult a "tovább nyújtózkodás, mint ameddig a takaró ért,,. Mindezt pedig a hitelből történő állami beruházások, mérhetetlen soha meg nem valósult tanulmányok, tervek okozták. Ezek mindegyike olyan volt, amely csak a tárgyévben növelte a GDP-t, és a megvalósulás után nem volt megtérülés. Sőt! További költségeket emésztet fel.
Nézzük ezt a GDP és költségvetési hiány összevetésében

Év GDP % Hiány %
2002 4,7 8,4
2003 4,1 6,4
2004 4,7 5,4
2005 4,3 6,1
2006 4,2 9,3
2007 0,3 5
2008 0,9 3,7

Ennyit egyelőre az osztogatásról, fosztogatásról.

Nem akkora baromság, de nem most, amíg országos hiánycikk a vakcina. Ha már Dunát lehet vele rekeszteni, és netán a zemberek meg nem akarják, akkor esetleg ez is egy megoldás lehet. De az is lehet, hogy nagyjából mindenki rájön, hogy ez tök jó neki, és egymás sarkát fogják taposni a népek.

Jó ötlet. A cechet meg azok állják, akik nem oltatják be magukat. Így egyensúlyban marad a költségvetés ezen tétele.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Bolgár Gyuri nagy empátiával hallgatta vendége javaslatát, majd kissé szomorúan nyugtázta, hogy egyből két, orvos etikából jelest érdemlő higgadt, okos orvos, majd Őket követően egy értelmes, Londonban élő mérnök is felháborodását fejezte ki Fegyőr javaslatával kapcsolatosan.

A mérnök szerint Fegyőr egy alkalmatlan populista. Gyuri alig várta a hozzászólás végét. Minden oldalon vannak higgadtan, megfontoltan, az ideológiai kötőféktől függetlenül, a tények alapján megszólaló emberek.

Fegyőr javaslata a társadalmi béke létrehozását aláaknázó újabb kezdeményezés, s bizonyítéka Fegyőr totális alkalmatlanságának. S ami szomorú, hogy a Momentum ezzel a balliberális-náci koalícióval végképp elveszítette jövőbeni esélyeit.

Még nem késő ahhoz, kilépjen ebből az életképtelen formációból, hogy megvárja a koalíciós partnerek teljes 22-es szétesését, s azt követően létrehozza az egyedüli kormányképes alternatívát.

Adjál! A sajátodból.

500-600 milliád forint, bagatell.

Tényleg EZEKRE kellene leváltani a Fideszt? EZEKRE?!?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés