Tényleg nincs másik: így vidéki tahózza Orbán szavazóit a Telex

2021. január 12. 12:36

Megadja Gábor
Kontra
A nyelveket nem beszélő, internetet nem ismerő vidéki tahók hallgatják Orbánt a felvilágosult Telex szerint.

„Gondolom, nem kell bemutatni fő-és belvárosi liberális honfitársaink gondolkodásának gerincét. Ez nagyjából abból áll össze, hogy egyfelől vannak ők: a Felvilágosult Elit, akik nyelveket beszélnek, lásd Karácsony Gergely (sőt más csodákra is képesek, hiszen japán nyelvtudás nélkül is tudnak kutatni japán könyvtárakban - ezt csinálja utánuk valami fideszes földtúró Alsószarfalváról!), roppant tájékozottak (ugyanazt a fake newst több forrásnál is megnézik), haladnak a korral, és ha nincs vírus, kétehtente járnak fapadossal a világ különböző tájaira, hogy aztán a bolygóvédelem jegyében korholják az autósokat. 

Aztán vannak a vidéki tahók, akiknél nincs wifi, se 4G, így nem ismerik a Telex Roppant Felvilágosult és Tájékozott Véleményét, csak bambán bámulják a(z amúgy senki által nem nézett!) köztévé buta migránspropagandáját és hallgatják Orbánt áhítattal a Kossuth Rádióban. Közben tapsikolnak és folyik a nyál a szájukból. Tévéjük van, de a gombok nagy részét befóliázták, az RTL Klub szintén felvilágosult műsoraira már nem kattintanak. 

Felvilágosult, értelmiségi liberálisaink gazdagon barázdált agya e fenti kimunkált, kifinomult és komplex világképet állította elő. 

Erre erősít rá az Index-utód Latex ebben a cikkben:

Emlékezzünk a cikk elejére, a becsöngető-meccsnéző, a bárkinek a közegébe azonnal belehelyezkedni tudó Orbánra, és ezek után gondoljunk arra, hogy a kormányfő a közrádió Vasárnapi Újságjában a közrádió Vasárnapi Újságjának közönségéhez szólt. Ez az idős, konzervatív réteg aligha beszél nyelveket, idegen nekik a felgyorsult, globális világ, ők azzal az emberrel tudnak igazán azonosulni, akinek nem egyértelmű a Pfizer kiejtése.

Másképpen: vén vidéki tahó nem beszélni idegen nyelvek és nem tudni, mi az az internet. (A biztonság kedvéért azért van erről screenshot is, hátha megbíznák az Új Múlt 2000 Kft.-t - amúgy is elfoglaltak most, megspóroljuk a potenciális megbízóknak ezt a költséget.)

Akkor most próbálkozzunk meg a lehetetlennel, azaz próbáljuk meg felvilágosítani azokat, akik kurvára felvilágosultnak hiszik magukat. 

De, a vidékiek tévéjén is bejön az RTL Klub, és ha néznek tévét, ők is néznek több kanálist. Vidékről is el lehet jutni külföldre, és ott is beszélnek idegen nyelveket. És de, vidéken is működik a 4G és a wifi. Bejön a Telex meg a 444 is. 

Nem azért nem szeretnek titeket és nem azért nem követik birkamódra a fenti, roppant differenciált világképet, mert nem találkoznak vele, vagy mert ostobák, és nem tudják értelmezni. Azért nem követik, mert képesek önállóan is véleményt alkotni, és nagyon jól tudják, hogy a ti értelmezésetek és világképetek ostoba, provinciális fospermet. ”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 108 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Európa Bizottsági jelentés szerint

,,A jelentés szerint Magyarország a szélessávú összekapcsoltság alapján teljesít a legjobban, valamivel az uniós átlag felett.
Magyarország a tizenkettedik helyen áll az 5G-felkészültséget mérő mutatóban, az internet-hozzáférésben pedig a 14. helyet foglalja el. A vezetékes szélessávú lefedettség változatlanul a háztartások 94 százalékára terjed ki, a nagysebességű szélessávú lefedettség 87 százalékra nőtt. A háztartások több mint fele - 58 százaléka - legalább 30 megabit per másodperc (Mbps) sebességű szolgáltatásra fizet elő, meghaladva a 41 százalékos uniós átlagot. Ezenkívül Magyarország továbbra is jól teljesít a szupergyors hálózati összekapcsoltságot illetően, ami elsősorban a kábelhálózatok széles körű elterjedtségének tulajdonítható: a lefedettség 82 százalék, amíg az unió egészében egy az arány 60 százalékos.,,

Csak egy bukott angyal vagy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés