Krekó Péter öngólt rúgott

2021. január 12. 18:33
Kiss István Béla
Magyar Nemzet
Nem mérte fel tettének következményeit.

„E sorok írója maga is aláírta a CitizenGo-n a Bayer Zsolt által indított petíciót, amely Krekó Péter elhíresült megállapítása ellen tiltakozik. De be kell látnom, hogy leginkább azért tettem, mert csak egyféle értelmet tulajdonítottam neki, pedig Krekó és balliberális-elitista fiók­intézménye, az úgynevezett Political Capital (magyarul nem lehetne?) szerint ő természetesen máshogy gondolta, amit mondott.

»A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor [Orbánnak] kell viselnie a politikai következményeket.« Ezt mondta. Teljesen egyértelmű szöveg. Minek hazudozik róla utólag értelmezési meséket? Ez a tipikus védekezés, hogyha valamiből nem várt botrány lesz: ő nem így, hanem máshogy értette, mondta, gondolta, álmodta, csak hát direkt félreértették őt. Minden kínos esetben csupán félreértésről van szó. Sőt Krekó nagyképűen, fellengzősen még rá is tett egy lapáttal. Szerinte aki nem tud jól angolul, az meg se szólaljon.

Márpedig az az értelmezés, amely szerint ő arra buzdítaná az ellenzéket, hogy segítse elő minél több ember vírus általi halálát, az egyedüli helytálló.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Addig rendben van, hogy nincsenek ékezetes betűid. De 'r' betűből lehetne kettőt írni, ahova kell.

Hát ez legalább annyira szánalmas hazugság volt, mint Krekóé.
Ugyanis így szól:
"... Legalábbis a haladás apostolai, a liberálisok számára. Szerintük teljesen érthető, ha minden tüntetés egy nagy közös, kollektív fosztogatással fejeződik be, közösségépítő a lapostévék és az egyébb tartós fogyasztási cikkek, drága márkás ruhák ellopása, amit támogatni kell, mert nekünk, magyaroknak fogalmunk sem lehet arról, hogy Amerikában egy feketének mit kell nap mint nap átélnie. Ezért szükséges ünnepelni itt a Kárpát-medencében, ha rendőröket, rendőrőrsöket, áruházakat vagy közintézményeket támadnak meg, majd gyújtanak fel a Black Lives Matter aktivistái. ..."

https://magyarnemzet.hu/veleme..

Ja, csak mintha elfelejtenénk azt a tényt, hogy hetekkel előtte, a DK hangolt az orosz vakcinák ellen, mintha az egész politikai és nem szakmai kérdés lenne...

Mégegyszer: Járvány közben, egy adott szakaszt kiemelni és tisztítás nélkül elemezgetni, oltári nagy ostobaság. Én már a svédek módszereinek ostorozásánál is jeleztem, hogy butaság, az idő fogja eldönteni, hogy mi volt helyes és arányos eljárás.
Aki már meghalt, az nem fog mégegyszer. Teljesen mindegy hogy egy hét alatt hal meg ezer ember, vagy 3 hónap alatt. De az idióták kedvükre ragadnak ki napokat. A halottak szempontjából teljesen mindegy, hogy mással egy napon, vagy egyedül jutott-e neki halál. Persze ez így nem igaz, de szeretném magyarázni azoknak, akik politikai kérdést gyártanak a halottakból.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés