Menczer: Kálmán Olga életében az egyenes beszéd már a távoli múlt része

2021. január 10. 8:49
Szócsata alakult ki a DK-s politikus és az államtitkár között.

Mint arról beszámoltunk, bírósághoz fordul a DK. A párt – akinek a nevében Kálmán Olga tartott sajtótájékoztatót – azt szeretné megtudni az Állami Egészségügyi Ellátó Központtól, hogy mi lett a Külügyminisztériumtól kapott tesztek egy részének a sorsa.

Kálmán Olga még pénteken az ATV-ben, az egykor általa vezetett Egyenes Beszédben is szerepelt, ahol jól láthatóan nem akart az eszébe jutni Menczer Tamás neve, sem a tisztsége.

„Akkor, amikor a volt sportriporter, a volt futballista, a Külügyminisztérium kicsodája? Micsodája? Menczer Tamás, igen. Tehát a volt állami TV sportriportere, így jutott eszembe csak, most államtitkár” – erőlködött a tévésből lett politikus.

„Ha jól látom, Kálmán Olga ideges és mérges, amiért a múltkor hazugságon kaptam. Nem szép dolog hazudni, pláne nem egy világjárvány idején. De valamelyest meg is értem, hiszen Kálmán Olga életében az egyenes beszéd már a távoli múlt része” – vágott vissza videójában az államtitkár, aki valószínűleg erre az ügyre gondolt, amikor hazugságról beszélt.

Kálmán Olga egyébként nagyon bekezdett az újévben: először megosztotta Dumaszínház újévi köszöntő paródiáját, amelyben Áder Jánost és Weisz Fanni halláskárosodottságát gúnyolta ki Lengyel Tamás. Az óriási közfelháborodás miatt azonban csakhamar törölte azt, nem is akármilyen indoklással.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Testbeszéd. Kálmán nagy gesztusokkal kapálózik, mintha nem jutna eszébe Menczer Tamás neve.
Természetesen tudja a nevét is azt is, hogy államtitkár.
Míg ő maradt Kálmán Szolga Gyurcsány és Simicska bábja.

Egy bábu vagy Kálmán Szolga, ezt soha ne felejtsd el.
Igaz, hogy jó drága bábu.

A hangot levettem. Csak egy picit belenéztem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés