DK: Lázárék bekebelezik a Gödöllői Királyi Kastélyt is

2021. január 6. 12:00
„A fideszes hatalomátvétel után sorra küldik el a dolgozókat a Szent István Egyetemről”, áll a párt közleményében.

Február elsejétől a Szent István Egyetem alapítványi fenntartásban működik tovább”, adta ki a DK közleményét az MTI-OS. „Az alapítvány kuratóriumának elnöke Csányi Sándor lesz, a testületbe pedig beül többek között Lázár János is. A hatalomátvétel súlyos elbocsátásokkal kezdődik, közel 200 dolgozót küldenek el. És ha mindez nem lenne elég, egy, a fideszesek által áttolt törvény alapján az egyetemet fenntartó alapítvány kisajátítja a Gödöllői Királyi Kastélyt is” – írják.

„A Demokratikus Koalíció szerint elképesztő az a tempó, amivel a fideszes étvágy felzabálja lassan az egész országot. Mániákusan kebeleznek be minden köztulajdont, legyen szó egyetemről vagy műemlék ingatlanról” – fogalmaz a dokumentum. „A NER arrogáns és műarisztokratikus társasága abban a tévképzetben van, hogy kisajátíthatják a Gödöllői Kastélyt, de hiába képzeli el magát Lázár János tollas kalapban, lóháton, a kastélykertben vadászgatva, ki kell ábrándítanunk: mi, európai magyarok soha nem fogjuk hagyni, hogy szabadon, kiskirályként uralkodjanak rajtunk” – zárul az Arató Gergely – a DK frakcióvezető-helyettese, elnökségi tagja – által jegyzett közlemény.

(MTI-OS)

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mit fröcsög össze a DK.
Csányi Sándor az alapítvány elnöke, eddig kinek volt baja vele.
Ez a hazudozás és uszítás túlmegy minden határon.
A baj az, hogy van akinek Gyurcsány minden szava szent.
Európai magyarok vakcinát szerezzetek az Európátoktól.

Lazarek hazaviszik a godolloi kiralyi kastelyt is, most kepzeljetek el, voroses barnak! Hova, kihez szaladtok arulkodni? Soros bacsi, Biden bacsi gyogyitja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés