Önnek mindig igaza van!

2021. január 5. 9:32
Kedves ügyfelünk! Ön a politikai kommentszekció automatikus véleménybuborék-megerősítőjét hívta.

Egyedülálló telefonos szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy

ismét meggyőződhessen saját, meglévő véleménye kizárólagos helyességéről anélkül, hogy másokét megismerné.

Legyen a hír az, hogy az ukrán belbiztonsági szolgálat kokárdaviselés miatt megvert és elhurcolt három kárpátaljai magyar fiatalt.

Készüléke nyomógombjainak segítségével válassza ki a menüből, hogy milyen meggyőződéséhez szeretne érzelmi támogatást, illetve vélt többségi visszaigazolást kapni, a rendszer pedig ennek megfelelő narratívát erősítő véleményeket fog önnek felolvasni.

Amennyiben úgy gondolja, hogy a történtekről a született soviniszta, hazátlan ukrán rohadékok tehetnek, akik egytől egyig a magyargyűlölet mocskában hemperegnek, nyomja meg az egyes gombot. 

Ha úgy vélekedik, hogy a kijevi kormány fasiszta politikájával az amerikai Demokrata Párt érdekeinek kritikátlan szekértolója, kizárólag magyarellenességből, válassza a kettes gombot.

Abban az esetben, ha ön szerint mindenről a Szijjártó Péter vezette külügy arroganciája tehet, pedig különben nem lenne semmi konfliktus a világon (de majd most jól megkapja a rohadék), nyomja meg a hármas gombot.

Ha úgy gondolja, hogy a kárpátaljai magyarok csak ukránok, akik pénzért szavaznak a Fideszre, és azért jönnek át, hogy – miközben nem dolgoznak, mert lusták – elvegyék a magyarok munkáját, ezért a legjobb lenne, ha mind megdöglenének, válassza a négyes gombot.

Amennyiben úgy vélekedik, hogy a helyzet összetettebb annál, hogy két mondatban le lehessen írni, netán a nagyhatalmi érdekek erőteljesebben határozzák meg a helyzetet, mint Budapest vagy Kijev, kérjük, ne nyomjon semmit:

hamarosan megérkezik az 1-4. opciót választókból verbuválódott, közösségi virtuális büntetés-végrehajtó szakasz.

Ez akár néhány percet is igénybe vehet, addig kérjük, tartsa a vonalat!

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés