Kiállok Krekó Péter mellett!

2021. január 5. 20:20

Donáth Anna
Facebook
Most épp Bayer Zsolt lépett át egy újabb határt, amikor Krekó Péter szavait kiforgatva uszította követőit a politikai elemzőre.

„A kormányoldalon még a koronavírus elleni oltásból is képesek gyűlöletkampányt gyártani. Most épp Bayer Zsolt lépett át egy újabb határt, amikor Krekó Péter szavait kiforgatva uszította követőit a politikai elemzőre, aki azóta – sajnos családjával együtt – több halálos fenyegetést is kapott.

Pedig Krekó csak egy egyszerű tényt állapított meg: azt, hogy Orbán Viktor orosz és kínai vakcinák melletti kampánya csak elbizonytalanítja a lakosságot az oltásokkal kapcsolatban, így konkrét emberéletekbe is kerülhet a keleti diktatúrákkal való barátkozás. Bayer Zsolt ezt értelmezte félre szándékosan úgy, mintha az ellenzék el akarná venni a lakosság kedvét a koronavírus elleni oltástól.

Most az egyszer akár hasznos is lehetne a százmilliárdokból működő kormánykommunikáció: gyűlölködés és uszítás helyett mindent megtehetnének azért, hogy építsék a bizalmat az EU által jóváhagyott védőoltásokban. De elég csak ránézni bármelyik propagandaoldal címlapjára, hogy lássuk: bizalomépítés helyett a brüsszelezés, az uszítás és az ellenzék hazaárulózása az irány.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 248 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hogy tudjak ugy lenezni ezek a kepzodmenyek a kinaiakat, oroszokat, a keleti nepeket ugy altalaban?
Azt gondoljak roluk, hogy ok nem emberek? Hogy nekik oltas gyanant barmit beadnak?
Eppen a Krekok bizonytalanitjak el az embereket ezzel a hozzaallasukkal. Minden a Nyugat, semmi a Kelet, igaz, Partykellek Anna?

Nem tudtad, hogy a kormánypárti politikusok újságírok minden megnyilvánulásuk után, halálos fenyegetéseket kapnak a családjukkal együtt?

Helyesen írni sem tud:-)
Igazi ballib.

DuplaNulla Annácska! Jourovát felhívtad már ma? Ő mit mond a kínai
és az orosz vakcináról?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés