2020: a Mandiner történetének legsikeresebb éve

2020. december 31. 10:02

Mandiner
Mandiner
Folytatódik a Mandiner növekedése: még soha nem olvasták annyian lapunkat, és soha nem született annyi tartalom az oldalunkon, mint 2020-ban. Köszönjük olvasóinknak!

Újabb olvasottsági rekordokat döntött 2020-ban a Mandiner. 

A Google Analytics adatai alapján 2020. január 1-től december 30-ig bezárólag 8 116 421 felhasználó olvasta lapunkat, több mint 73 millió oldalt megtekintve. 

Felhasználóink számában ez több mint 44 százalékos növekedés a 2019-es adathoz képest – ami akkor szintén több mint 44 százalékos növekedést jelentett 2018-cal összehasonlítva. 

2020:
8 116 421 felhasználó
73.6 millió oldalmegtekintés

2019:
5 607 571 felhasználó
54.5 millió oldalmegtekintés

2018:
3 852 370 felhasználó
38.4 millió oldalmegtekintés

2017:
3 160 677 felhasználó
31.3 millió oldalmegtekintés

 

2020-ban 28 096 cikket publikáltunk oldalunkon, ami több mint 41 százalékos növekedés az előző évhez képest.

Ebben az évben cikkeinkhez 9 946 461 komment született.

Még soha ennyi tartalmat nem publikáltunk és soha ennyien nem olvasták lapunkat. Köszönjük minden olvasónak a megtisztelő figyelmet!

Célunk továbbra is az, hogy minőségi hírportálként átfogó, gyors, pontos és tisztességes hírszolgáltatást nyújtsunk olvasóinknak; emellett közéleti fókusszal, de minden egyéb fontos témát is érintve riportokban, tudósításokban, interjúkban, elemzésekben kövessük és értelmezzük hazánk és a világ eseményeit; folytassuk a visszhangkamrák idején egyre fontosabb, széles körű szemlézéseinket is; valamint értékrendünket képviselve, de vitára és párbeszédre nyitottan vegyünk részt a minőségi hazai nyilvánosság alakításában.

Köszönjük olvasóinknak, hogy velünk tartottak – legyen így a 2021-es évben is!

A Mandiner szerkesztősége

Összesen 181 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Rövid az emberi emlékezet, de azért álljunk meg egy szóra.

Azok, akik alapítványokon keresztül lopnak, azok ma az ellenzékben egyesülnek Gyurcsány vezetése alatt.
Az NBH engedélyezte nekik a lopást. Sima köztörvényes ügy, tényekkel, bizonyítékokkal. A végén ítélettel.
Az alapítvány neve: Egymásért egy másért.

Nektek elég az, ha valamelyikőtök rágalmaz, hiszen egy balliberális véleménye azonnal tény is, de ez még Magyarország, itt nem hülyültek meg annyira az emberek, hogy ennyi elég lenne!
Jelentsd fel őket, kezdeményezz büntetőeljárást és nyújtsd be a bizonyítékaidat!

Nem ugyanarról beszélsz, mint akinek válaszoltam.
Számomra borzasztó nehéz elviselni azt a pofátlanságot, amivel ti a közéletet kezelitek. Mi tudomásul vettük, hogy ti vagytok hatalmon a pénzt odairányítjátok, ahová akarjátok, hiszen az állami pénzek irányítására is felhatalamazást kaptatok. Még gazdaggá is nyilváníthattatok pedagógus házaspárokat, mégsem rohantunk külföldre... De most, hogy nem ti vagytok kormányon elvárjátok, hogy ti mondhassátok meg hová megy a közpénz. Na, ez a pofátlanság teteje!
Abból pedig rothadtul elegem van, hogy kiálltok nagy szemekkel és összemossátok a munkavégzést a lopással. Ebből látszik egyébként, hogy ti a kormányzásban csak a lopásig juttok el!

Véleményszabadság van, mindenki szabadon azt gondolhatja, amit te.
Demokrácia akkor van, ha ti vagytok hatalmon. Ha nem, akkor nincs demokrácia.

Szerinted mi a pocskondiázás? Az, hogy nem vagyok veled egy véleményen és tényekkel bizonyítom, hogy amivel vádoltok minket, azt ti magatok már elkövettétek, az még nem pocskondiázás, hanem tény. Ráadásul nem is érdekel az érzékenységed. Tolvaj csaló balliberális politikusok tolvaj csalózzák az ellenfeleiket és ha bizonyításra kerül sor, akkor újabb vádakat fogalmaztok meg. Szánalmas vagy, szánalmasak vagytok. Persze, naív nem vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy a bal szememet letakarom a kedvedért! Még a jobbat se! Minőségi különbséget azonban látok...

Én is köszönöm a mandi munkáját.
A saját cikkek nagyon igényesek, alaposak....stb.
A cikkekhez választott képek külön tetszenek. Érzelmileg azonosulnak a cikkek-kel.

Konkrét tényt hoztam, az "Egymásért egy másért" alapítvány történetét és a Gyurcsány kormány NBH hivatalának engedélyét a lopásra. Mégis miről beszélsz? Akinek válaszoltam vádolta meg az Alapítványt lopással. Éppen azt bizonyítottam, hogy mindig ez a menetrend. Elkövettek valamit aztán megvádoltok vele minket.
Persze, hogy egy idő után elvesztik az emberek a türelmüket , látva ezt a mérhetetlen pofátlan hozzáállást.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés