Oltásellenességre játszhat a baloldal

2020. december 29. 8:12
Bácskai Balázs
Magyar Nemzet
A gondolatmenet szerint a Gyurcsány által egyesített baloldalnak mindössze az a dolga, hogy aláássa a vakcinába vetett bizalmat.

„Minél rosszabb a kormánynak és Magyarországnak, annál jobb az ellenzéknek – foglalhatjuk össze a baloldali pártok eddigi stratégiá­ját a járvány kapcsán. Láthattuk, változatos eszközökkel próbálták aláásni a koronavírus elleni védekezést. Aki azonban azt gondolta, hogy ennél nincs lejjebb, az szomorúan konstatálhatja: a baloldal valószínűleg az oltásellenesség pártjára áll.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 130 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elkezdtétek a járványügyi intézkedések és a védekezés irányítóinak hiteltelenítése mellett az oltás elleni kampányt. Ezt nem az ellenzéki szavazók művelik, hanem a hozzád hasonló propagandisták, akik természetesen ellenzéki szavazók is. Lényegében kinyilvánítottátok, hogy számotokra mindegy, akár emberéletekbe is kerülhet kormányváltási törekvésetek, mert minden külföldi intervenció ellenére még mindig nem lehettek biztosak a győzelemben.

Mit kéne mondani, ha csupán ezzel lehet titeket jellemezni? Ti pedig állandóan orbánoztok. Legalább valami logika szorult volna beléd.

Feltaláltad a csövön a lyukat. Minden szavazó támogat valamit, valakit, még te is.

Ez a barát a szádba adta, azóta szopogatod, vagy éppen itt leírod.

Minden adat, amikor 1000 alatti az új fertőzöttek száma:
egy atomcsapás a gyűlöletkoalícióra...

Látom, nagyon durcás vagy és a frusztráció egyre nagyobb hülyeségeket hoz kii belőled. Ilyenkor toporzékolni is szoktál?

Na, akkor vezesd elő valós adatokat! Ja, és nem csak úgy ide írva, hanem alátámasztva.

Ha a Politico célkeresztjébe került a 22-es magyar választás, borítékolható, hogy Sorosék rendelkeznek egy olyan forgatókönyvvel:
a Magyarországra küldött Pfizer-oltóanyag SAJNÁLATOSAN technológiai mulasztást szenvedett el a gyártás során, hatástalanná vált, és még sajnálatosabb, hogy ez véletlenül Magyarországra ment.
Így:
ha a magyarok nem oltatják be magukat kellő számban: akkor Orbán megbukott, mert az emberek nem hisznek neki,
ha a magyarok beoltatják magukat, de sok lesz a halálozás, terjed a járvány, ismét Orbán lesz a bűnbak, mert az ő szavára oltatták be magukat a magyarok...
Ez hollywoodiasan hangzik, de történtek már Hollywoodban és pl. a WTC tornyai körül is hihetetlen dolgok...

Leírni bármit lehet, ma egyébként is csak Fidesz pártiak vannak és függetlenek. Ez utóbbiakat nem értem, szégyellik, hogy kik mellett állnak?

Ezek szerint te egyedül vagy a nézeteiddel?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés