Idény van

2020. december 29. 7:45

Konok Péter
Facebook
Rajtatok az ölési vágytól remegő célkereszt. Hogy ki a vad, azt ők döntik el.

"»Országos Jótékonysági Vadászatot« rendeznek vérszomjas nagyjóuraink. Civilek, krisnások, szociális munkások, koldusok kalapjába aprópénzt dobók, lejmolóknak százast adók, ételosztó dobozokba zsemlét pakolók, kórházaknak ezrest utalók, használt kabátjaitokat az utcára kiakasztók, szolidaritást érzők és megélők, az út szélén hagyottakba bele nem rúgók – vigyázzatok magatokra nagyon. Idény van. Rajtatok az ölési vágytól remegő célkereszt. Hogy ki a vad, azt ők döntik el.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Konok ellen, ezernyi, Nagy ügyünk leteperni. S e hazát elemészteni jött,".

Ennek az emberi hulladéknak is muszáj volt valamit kifosnia magából így karácsony után. Ennyi jött össze.

Tényleg? Mögöttünk itt mező van. Ki sem kell mennem a telekről, hogy fácánkakas viadalt nézzek. Nyáron a nyitott ablak mellett ébredtünk arra, hogy a szarvasok legelnek a kertben és hallatják a jellegzetes fűtépő hangot, róka várt az utcafronton a kapu előtt és a vaddisznó ette a diómat és túrta fel a gyepet.

Addig törte a fejét, míg elmentek neki az emeletről. Nagyon. Jó kis családja lehetett. Nem gyűlöli ezeket senki, lőni sem lőne, de mondjuk, azt, akinek még nem mentek el az emeletről, nem lelkesíti, h. Konok és barátai visszatérjenek kormányozni. Ez egy gyakorló elmebeteg, szabadon. A Fészbukra jellemző, h. EZT, ENNEK, lehet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés