Párttá alakulhat Márki-Zay Péter mozgalma

2020. december 14. 12:19
Készülnek az előválasztásra és a listaállításra.

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere vasárnap este online beszámolójában megemlítette: gondolkoznak azon, hogy az általa alapított Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) párttá alakul – írja a Magyar Hang.

Az MMM elnöke kifejtette, hogy korábban ő is ellenezte, hogy a mozgalom párttá alakuljon, de jelenleg úgy látják, az előválasztást és a listaállítást is figyelembe véve, hogy pártként könnyebben tudnak érvényesülni. Emellett kiemelte, hogy azon pártonkívüli jelöltek számára hátteret, 2022 után pedig akár frakciót tudnának biztosítani, akik nem szeretnének egyik jelenlegi ellenzéki párthoz sem csatlakozni. A politikus kijelentette, hogy így létrejöhetne a „pártonkívüliek pártja” az ellenzéki összefogáson belül.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na, a baloldal társadalmi gendere az osztódással szaporodás.

Én csak azt nem értem, hogy a helyiek miért választották ÚJRA 2018-ban...

Egyébként ez tényleg a világ vicce, ilyen szerintem az egész európai politikatörténetben sem volt (ha már mindig európáznak...):

Létrehoznak új pártokat AZZAL A SZÁNDÉKKAL, HOGY NE (!) INDULJANAK EL ÖNÁLLÓAN VÁLASZTÁSON...

Ugye lehetett röhögni a KDNP-n, aztán most meg odajutott a komplett összellenzék, hogy minden egyes pártja "KDNP" , ÉS MÉG ALAPÍTANAK ÚJABB ÉS ÚJABB "KDNP"-KET IS...

Mi a fenének ez a cirkusz? Lépjenek be egyből dobrev klárába, oszt jónapot.

Szegény Márki-Zay nagyon el van tájolva: ilyen Kész Zoltán tipusú figurákkal körülvéve párt alapításáról álmodozik. Huszadrangú, máshonnan kikopott alakokkal semmire nem fog jutni. Arról nem is beszélve, hogy őt a régi pártok szavazói segítették hatalomba. Az eddig megnyilatkozásai pedig arra utalnak, hogy jóindulattal közepes kvalitás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés