Szabó Tímea esete az ingyenpénzzel

2020. december 9. 14:04
A Párbeszéd politikusa szerint az Orbán-kormány megfosztja a magyarokat az „ingyenpénztől”.

A Párbeszéd társelnöke az Országgyűlésben és több sajtótájékoztatón is azt állította, hogy az uniós költségvetés és a helyreállítási alap magyar vétója miatt minden magyar elesett kétszázötvenezer forinttól, ami egy család számára már egymillió forintos veszteséget jelent.

Szabó Tímea a Mellár Tamással közösen tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: „Orbán Viktor akkor, amikor az uniós vétójával megfosztja a magyar családokat egymillió forint ingyenpénztől és helyette egy devizahitelt rak rá, ezzel hazaárulást követ el”. Ezek után a PestiTV riportere arra volt kíváncsi, hogy az Unió pontosan hogyan fogja folyósítani ezt az összeget a magyar családok számára, de válasz helyett a Párbeszéd politikusa odasúgta a mellette álló Mellár Tamásnak, hogy „nem kell rá válaszolni”.

Végül a szintén a Párbeszédben politizáló Mellár Tamás vette át a szót és azt mondta: „az ön által feltett kérdés az tulajdonképpen nagyon jól mutatja az ön és a kormánypártok gondolkodását, mert azt gondolják, hogy ez a pénz, ez az európai uniós forrás ingyenpénz”.

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"
de válasz helyett a Párbeszéd politikusa odasúgta a mellette álló Mellár Tamás, hogy 'nem kell rá válaszolni'.
"

:D - erre a feladatra külön ember kell Szabó Tímeának?

"
Végül a szintén a Párbeszédben politizáló Mellár Tamás vette át a szót és azt mondta: 'az ön által feltett kérdés az tulajdonképpen nagyon jól mutatja az ön és a kormánypártok gondolkodását, mert azt gondolják, hogy ez a pénz, ez az európai uniós forrás ingyenpénz'.
"

A Párbeszéd szellemi csapásmérője. :DDD

Csak a vitézi címmel rendelkezők felesége nemzetes asszony.

Csak a Párbeszédben van tagfelvétel, és oda ez a szint a belépő. Alapjövedelem az jó, de az ingyenpénz az nuku!

Lehet, bár én inkább megélhetésinek tartom. Ahogy előttem is írták, jól jön a nyugdíj mellé kiegészítésként a képviselői fizu.

Eddig süllyedt Mellár, a statisztikus?

Végignéztem a videót, tényleg vicces. Szabó Tímea egyértelműen kijelenti, hogy ez a támogatás ingyenpénz. (Nem kell visszatéríteni) Mellár meg számonkéri a riportert, hogy miért úgy tekint erre a pénzre, mintha ez ingyenpénz lenne. :D

Csak az ökör következetes! :D

"mivel az anya és az újszülött kórházi elválasztását jelenítik meg, és egyúttal normalizálják is azt."

Ez a "normalizálják" szöveg eléggé angolszász-SJW szövegátvételre utal. A főorvos meg jobb, ha tudja, hogy az internet tele van trollokkal, és az ilyen faszságokra nem érdemes figyelni. Nem lehet semmit sem csinálni anélkül, hogy azon valaki vérig ne sértődne. Sokan unják a szar életüket, és az után kutatnak a neten, hogy mi az, ami másokat sért. Állítólag.

Szabó Timea dús hajába tép a szél
Kék szemében ott a szenvedély
Foltos, sok szín ruhája oly sokszor elszakadt
Álma adja az álmokat

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés