Bencsik úr! Nem maradt más eszköz, mint egy nőt rondázni?

2020. december 8. 18:15

Szabó Tímea
Facebook
2022 után nem is nagyon marad más szórakozásuk, gyakorolják csak ezt a sportot nyugodtan!

„A tegnapi napirend előtti felszólalásomban nem fukarkodtam az Orbán Viktort illető jelzőkkel. Vajon melyik verhette ki Bencsiknél a biztosítékot, amivel kiérdemeltem a gonosz, csúnya jelzőket? 

Ez lehetett?
„Orbán Viktor elvakult, züllött, és most le is lepleződött.”

Vagy talán ez?
„A magából totálisan kifordult és eltévelyedett miniszterelnök most a saját népe ellen vív szabadságharcot Brüsszelben.”

Esetleg ez? 
„Ön egy hazaáruló, miniszterelnök úr!”

Gyanítom, inkább ez: 
„Erkölcstelen, züllött banda maguk mind. Ezért fogja 2022-ben az ország kiebrudalni magukat a kormányzásból. És ezért ott fogják végezni, ahol Szájer József: a keresztény-konzervativizmus ereszcsatornáján.”

Bencsik úr! Orbán Viktor rendszere annyira megroppant, hogy nem maradt más eszköz, mint egy nőt rondázni? Tudja, a kormánypropaganda végtelen gyengeségét mutatja, ha kínjukban már az ellenük harcolók külsejét kommentálják. 2022 után nem is nagyon marad más szórakozásuk, gyakorolják csak ezt a sportot nyugodtan!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 381 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért rondáz téged a Bencsik úr, mert nem mondhat rád mást. Ronda vagy. Nem szoktál tükörbe nézni?
Felpüffedt táskás szemű vagy. Olyan züllött arcod van.
Az a sok üvöltözés, gyűlölködés kiül az arcodra.
Na ezt látjuk, meg a proli modorodat.
Egyre vadabbakat rikácsolsz. Versenyben az ellenzék, ki tud nagyobbakat mondani, ki tud ordenárébb lenni.
Nyerésben vagy Szabó.

Ők tehetnek mindenféle megjegyzést. De ha rájuk mondanak valamit, nagyon megsértődnek.

A gonoszság kiült az arcára.

Juhász Hajnalka országgyűlési képviselő Fidesz-KDNP
Április 29.
Nem tudom szó nélkül hagyni Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjének parlamenti felszólalását, amelyben felvetette, hogy a kormány a határon túli magyarok számára arcmaszkokat biztosított, de természetesen nem lehet elmenni a "FIDESZ-ben nők az új migránsok" című legutóbbi Facebook bejegyzése mellett sem.

Elsőként azzal kezdeném, hogy a világtörténelemben talán kevés olyan nemzet, nép tudott volna egy olyan lelki traumából felállni, mint amely a magyar nemzetet érte Trianon után. Az alaptörvényi felhatalmazás, az egyszerűsített honosítási eljárás és a több, mint egymillió új magyar állampolgár mellett a FIDESZ-KDNP talán legnagyobb eredménye, hogy az egységes magyar nemzetben gondolkodás szívünk, lelkünk legtermészetesebb részévé vált. Mi magyarok a traumából lelkileg megerősödve álltunk fel, és ez egy olyan erő, amely egységet kovácsolt minden magyar között, éljünk bárhol a világban. Ezért az egységért és erőért felmenőink hatalmas árat fizettek, az "egy vérből valók vagyunk"-érzés értékét még csak gondolati szinten sincs joga megkérdőjelezni vagy elvenni senkinek.

Világjárvány idején felvetni Szabó Tímea részéről, hogy határon túli magyaroknak is küldött maszkokat a magyar kormány, olyan értékrendi hiba, amely nem helyrehozható.
Vallom azt, hogy nekünk, politikusoknak igenis komoly társadalmi felelősségünk van abban, hogy a fiatal generáció számára milyen értéket közvetítünk. Ez a felvetés széthúzásra sarkall és diszkriminál magyar és magyar között, amikor emberi életekért küzdünk a koronavírus-járvány idején. Maximálisan elutasítok és visszautasítok minden ilyen jellegű megnyilvánulást!

Életem legnagyobb megtiszteltetése, hogy második éve lehetek a magyar Parlament tagja, és bár ez rövid idő, mégis határozott álláspontom van arról, hogyan kell viselkednie egy képviselőnek, jelen esetben egy női képviselőnek. Egy női politikus - persze egy férfi sem - nem engedheti meg magának, hogy eltorzult arccal ordítson, sikítson a teremben, és nemcsak azért, mert ez nem nőies, hanem mert méltatlan a Házhoz, méltatlan az általunk képviselt emberekhez.

Végezetül pedig szerintem megmosolyogtató Szabó Tímea részéről, amikor azt írja a Facebookon, hogy ha "engem a Fidesz támad, az csak megerősít abban, hogy jó irányba megyek". Nagy baj lenne, ha ez lenne a jó irány. Aki nem érti, hogy mit jelent magyarnak lenni, mit jelent egy másik, nehéz helyzetben lévő magyarnak segíteni, az véglegesen és visszafordíthatatlanul irányt vesztett.

Most hirtelen a neme mögé menekül, ahelyett, hogy férfiasan állná a sarat.
Nem kettős mérce ez? A gazemberség ismertető jele?

Az én anyám szép és nem ilyen lepukkant nő, te tökfej.
Szóval a te anyád azért véded. Ki mersz menni vele az utcára maszk nélkül?

A "ratyik" egyáltalán nem undorodnak a nőktől.
Mivel sokuk nőnek képzeli magát. Sőt jól meg is értik a nőket.
Ettől a Szabótól viszont a nők is undorodnak, hiszen egy undorító, visszataszító nőféleség.

Miért kellett volna kibírnia? Nem mindenki vágyik ám Afganisztánba, főleg, ha az illető nő.

Persze, hogy vannak. Nekem nem probléma elfogadni.
De te mit fogadsz el? Elfogadod-e mások véleményét?
Amint látjuk, egyáltalán nem.

Arra a sok hazugságra, rémhírterjesztésre, mocskolódásra is figyelünk.
Meg arra is amikor Orbán arcába sípolt ez az őrült.
Én simán belenyomtam volna a szájába, de Orbán úri ember, csak a saját fülét fogta be, ahelyett, hogy Szabó pofáját.

Ja, hogy ezért érdekelt a témában.

Az afganisztáni hadműveletekről az ott szolgáló magyar alakulatok - mert ugye, részt vettünk a NATO-hadművelet keretében mi, magyarok is az afgán helyreállításban - mondták azt, hogy az afgán hadműveletek voltak a legveszélyesebbek az elmúlt 30 évben , amiben a magyar haderő részt vett. Ennek ellenére Szabó Tímea nem is a NATO-kötelékben, hanem azzal szemben lévő afgán közösségeket képviselt, úgyhogy senki se gondolja, hogy ez egy szegedi diáklány életében egyik pillanatról a másikra ki tud alakulni

https://hirtv.hu/fohos/fohos-h..

Szabó nem fogta vissza magát, akár tv stúdióban, akár a parlamentben szólalt fel. Némi trágárság és gúny valahogy mindig belekeveredett mondandójába, ha már képtelen volt valódi vitára.

Szabó a Liget-projecttel kapcsolatban rendkívüli ülésnapot is összehívott, de az határozatképtelen volt. Annyira komolyan vette saját beadványát, hogy éppen a Parlament folyosóján telefonált, amikor fel kellett volna szólalnia.
Szabó Tímea annyira sokoldalú, hogy még bábozni is tud. Az azóta DK-s Kálmán Olgának elmesélte, mekkora élmény volt Áder János beiktatásán bohóckodni. Itt még nincs vége, letrógerezte Trócsányi Lászlót és elmebetegnek nevezte munkatársainkat.

Ne képzelj bele olyasmit, amit nem írtam. Ez a te fantazmagóriád.

"Én simán belenyomtam volna a szájába,"

Mindenki jobban járna.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés