Meztelen diplomaták

2020. december 7. 8:17

Kovács Zoltán
Élet és Irodalom
Szájer méltányos elbírálást kért. Borkait a pártja védte meg. Demeter őszintén és hittel beszélt szörnyűségeket.

„Szájer időközben közleményt adott ki, amelyben mindent elismer. »Vasárnap bejelentett lemondásommal levontam a személyes és politikai következtetést. A botlás személyes, azért csak magam tartozom felelősséggel, kérem, ne terjessze azt ki senki se a hazámra, se a politikai közösségemre.« Kérte, hogy a botlást harmincéves megfeszített munkájával együtt értékeljék. Ez méltánylandó, de a botlásnál talán több történt. Ráadásul ez a történet bejárta a világsajót, és ha akarja, ha nem, ezen röhög az ausztrál farmertől a török borbélyig mindenki. Ismerve az amúgy közügyekkel egyre kevésbé foglalkozó magyar közvéleményt, ha másért nem, hát Szájer menekülésének méltatlan körülményei miatt mindenképp foglalkozik vele. Azt hiszem, ha nem menekül az ereszcsatornán, jobban jár. De hát ez több mint botlás. Vagy akkor mit nevezünk annak?

Mit mondott Borkai, amikor lebukott? Saját oldalán jelentette be, politikai ellenfeleinek módszere, hogy botlását párhuzamba állítják a politikai teljesítményével, amelyeknek azonban az égvilágon semmi közük egymáshoz. Polgármestersége alatt Győr kimagaslóan teljesített, ezért nem adja fel, nem lép vissza a polgármester-jelöltségtől. A Fidesztől válaszul annyit közöltek, hogy a jachton készült felvételen vállalkozók és fiatal nők társaságában szexpartin részt vevő városvezető »magánéletének része az ügy«. Ezt pedig ezért nem kommentálják.

»Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot« – nyilatkozta Szájer vasárnap, amikor még azt hitte, valahogy megússza. Utána méltányos elbírálást kért. Borkait a pártja védte meg. Demeter őszintén és hittel beszélt szörnyűségeket. Jó a csapat!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyurcsány őszintén és hittel beszélt őrültségeket. Igazságbajnokot faragtak belőle, jelenleg az ellenzék vezére.

A teljes Jobbik szintén, ők azóta komilfó európaiak.

A belterjesek meg mindig megvédik egymást.

Magyar Balint Mucuskajarol sem ir ez a joember.
Nem tudom, csak egyik szemevel lat a bacsi es csak a jobboldaliakat lesi?
Amikor Gyurcsany arrol regelt, hogy Hollandiaban csatornahajokazott, berelt hajon, hol volt a Kovacs?
Gajda, Lackner, Wittinghof, Athina, az eszaki miniszter a pedofil elettarsaval, rajtuk nem rohog a vilag?
Tettetek ti, Kovacs, azert, hogy minden zugban Szajerrol beszeljenek! pedig milyen szep, unnepelnivalo formajat valasztotta a ... mondjuk ugy, egyuttletnek.
Fenyt kapott a pride es amit ott unnepelnek? Hat: sorry!

Kis szorgos kezek mindent osszegyujtenek, a foldre is lehajolnak a csikkekert. Amerikara neztek es eszukbe jutott, hogy a Fidesz csalt a valasztason. Hogy melyiken? Hat az egyiken. Veletlenul nemreg Karacsonybol polgarmestert csinalt a Fidesz, fohet most a Kamugeri feje...

A gyermekekrol szakadj le, vidd a mesekonyvet masnak, a felnott baratodnak vagy a jo mamadnak!
A gyerekeket kihagyjuk a politikabol, ok legalabb hadd eljenek, jatszanak, legyenek boldogok.

Hát, ez az ember utánzat gyűlölet rakás leginkább maradna, aki volt, egy rossz ügy mellé állt élet tékozló manipulátornak.

Egyébként a Fidesz egész működésére ez a társaság nem talált mást, csak kényszeres fölháborodást, helytelenítést, mint választ.

Innentől kétséges minden megszólalásuk valóság alapja.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2020. december 7. 10:23

Kovács Zoltán újságíró szeme liberális szem, füle liberális fül, gondolkodása is liberális. Ezért így néz ki az Ő VALÓSÁGA.

Meg fogsz lepődni: a liberálisnak igenis csőlátása van. Például, csak a nevében szabad, valójában kötött egy immanens én- , világ, és valóságlátáshoz.

Támogatlak, "Szájer méltányos elbírálást kért. Borkait a pártja védte meg. Demeter őszintén és hittel beszélt szörnyűségeket."
Miféle méltányos elbánást kért Szájer? Semmi ilyet.
Mikor védte meg a pártja, a Fidesz Borkait? Semmikor.
Miféle szörnyűségeket beszélt Demeter? Semmifélét.
Ellenben:
"Télen is támadnak az élősködők (x) Hirdetés 2020. 12. 07. 00:00
Az éghajlatváltozás megsokszorozta a paraziták számát, melyek hosszabb ideig életképesek, az általuk közvetített betegségek száma pedig nő. Eddig érintetlen régiókban jelennek meg emberre veszélyes új kórokozók. Hazánk is érintett."
Az "élősködők" egyre élősködőbbek, egyre agresszívebbek és egyre szemtelenebbek, mint ez az ÉS-es Kovács Zoltán...

"Egyébként a Fidesz egész működésére ez a társaság nem talált mást, csak kényszeres fölháborodást, helytelenítést, mint választ."
Vádolj, vádolj, vádolj
Hazudj minél többször, az emberek előbb-utóbb beleunnak és inkább elfogadják, remélve, talán ekkor békén lesznek hagyva.
Ez a fajta azonban ebből él, a mások gyalázásából, ez a lételeme...

Ezt a csontot már lerágták. De még melegen akarják tartani.

A kispesti ingatlan mutyi és a buszberles lazán belefér nekik. Ne a szexre hegyezzék ki magukat, más is van....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés