Gyurcsány kormányra készül – tádámm

2020. december 7. 15:37
Mészáros József
Vasarnap.hu
Tudod, Feri, amikor 2006-ban…, emlékszel?

„Gyurcsány Ferenc volt szocialista miniszterelnök modern liberalizmusát amúgy megtapasztalhattuk már.

Tudod, Feri, amikor 2006-ban…, emlékszel? De szép is volt! Meg még modern is és ojrópai! Ahogy sírtak ott a vérző fejű csajok az úttesten, meg ahogy hat rendőr rugdosott egy földön fekvő járókelőt…, ah! Te már akkor egyben zöld is voltál, hiszen a SÜN – védett állat. És ahogy védelmében kiáltoztak az azonosító nélküli rendőreid: Sün! Sün! Sün…! Ráadásul közben még arra is volt idejük, hogy fejre célzott lövéseket adjanak le, hol gumilövedékes puskával, hol pedig viperával (ami szintén védett, ezért azzal nem lőttek, csak suhogtattak).

Szociálisan érzékeny demokrata pedig leginkább 2008-2009 tájékán voltál, amikor a totál lerongyolódott, általatok szétlopott országot még megbikkantottad egy brutális hitellel, aminek javát szépen odaajcsiztad a bankár haveroknak.

Na, akkor hol is tartunk eddig? Gyurcsány dú-magyar (2004), pipa. Modern liberális (2006), pipa. Szociáldemokrata (2006-2009), pipa. Nos, én hinnék Fletónak, ám nemcsak hívő ember vagyok, de a memóriám is zsilett; emlékszem, hogy az ominózus, választás előtti televíziós vitában minden csirkefogónak elmondta Orbánt, merthogy azt terjeszti róla, hogy vizitdíjat vezetne be, ha hatalomra kerülne. És lett vizitdíj? De lett ám. Szavahihatőség (2004 – ), pipa.

Hááát, Ferenc…, a mérleg egyik fele elég girhes. Sajnos neked a nemzetiszín burkolatú mennyország hazai konvertálásának ígérgetése kábé úgy áll, mint József testvérünknek a brüsszeli homokvihar. Úgyhogy fogadd meg Müller Cecília ajánlását és – maradj otthon.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Horn Gábor tanácsát is megfogadhatná, de neki küldetés tudata van. Apró Magyarországot akar.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés