Fekete-Győr András most is román testvérpártja mellett buzdít

2020. december 6. 16:01
Ahogy a tavalyi román elnökválasztáson, illetve az idei helyhatósági voksolásnál, a Momentum megint román testvérpártja mellé állt.

Dan Barna, az USR PLUS elnöke interjút adott az Azonnalinak, amelyben elmondja, hogy Fekete-Győr Andrásék a mai parlamenti választáson is román testvérpártjuk támogatására buzdítanak.

„A Momentum jelezte-e, hogy támogatja az USR PLUS jelöltjeit a mostani parlamenti választáson, ahogy tette azt az önkormányzati választás előtt? Ha igen, milyen formában?” – kérdezi az Azonnali Dan Barnát.

„Igen, támogatnak. De nemcsak ők, hanem mások is. Az egész Renew Europe-frakciótól kaptunk üzeneteket, ahogy mi is szoktunk küldeni üzenetet, amikor más államban vannak választások.” – hangzik el a válasz.

Fekete-Győr Andrásék hasonlóan cseledtek a korábbi román elnökválasztás és az önkormányzati választás kampányában is. A történtekre a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István reagált a Facebookon. Hollik István azt írta, „Az ég kék, a fű zöld, A Momentum pedig ismét a román jelöltet támogatja a magyarral szemben."

 

Az ég kék, a fű zöld. A Momentum pedig ismét a román jelöltet támogatja a magyarral szemben.

Közzétette: Hollik István – 2020. december 5., szombat

 

 

Összesen 170 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

FeGyőr tovább viszi a nagypapa örökségét, a szovjet birodalom örökségét. Ott a testvéri pártok egyetértése többet számított, mint a határon túli magyarok jogai. Úgy látszik, nincs ez másképpen az EU-ban sem.

Nyomorult gyáva szar banda. Annyira nyalják az EP frakció seggét, majd beleszakadnak.

Vajon mit tud ez a bazari majom, tenyleg? Vazallusnak lenni, azt tud. De nem a magyar nep, hanem mindenfele kulfoldi hatalmak vazallusa. Plusz a Gyurcsany hazaspar lotifutija, kis palotapincsije.

Ezért kár volt újraregisztrálni.
X

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés