Orbán a vétóval a magyar önkormányzatiságot támadja!

2020. december 5. 9:29

Gy. Németh Erzsébet
MTI-OS
Ezt sem feledjük majd el neki 2022 után!

„Orbán Viktor és a Fidesz brüsszeli vétókísérlete egy neveletlen kisgyerek dackorszakára emlékezteti az embert. A pánikkormány miniszterelnöke lassan már nem tud mit kitalálni kínjában azért, hogy úgy tűnjön, bárki komolyan veszi még őt és pártját Európában, végső elkeseredésében tehát inkább szembemegy az Unió összes tagállamával, csak hogy az EU ne tudja megvédeni a magyar demokrácia intézményeit.

A Demokratikus Koalíció figyelmezteti Orbán Viktort, hogy sehová nem vezető hisztijeivel nem Európát, hanem a magyar önkormányzatiságot gyengíti. A demokratikusan választott önkormányzatok cserbenhagyásával Orbán Viktor mindannyiunkat, az egész országot fogja hosszútávon megkárosítani. Egyet ígérhetünk: ezt sem feledjük majd el neki 2022 után!”

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát persze, hogy nem feledjük 2022- után sem : megköszönjük az újabb győzelmét, és a bátor kiállását a vétóval Magyarország érdekei mellett. Ezért is fog győzni 2022-ben. Az ellenzék sem fogja feledni a vétót, mint saját kudarcának egyik oka lesz.

A kulturaert felelos szemely szolt mihozzank. Meg annyit kellett volna hozzatennie, hogy minden alku ketton all es ok, ugyis mint DK, ugyis mint egyesult ellenzek, az Unio elkotelezett hivei. Orban nem tud egyedul veszekedni, erti, kedves Erzsebet?
Miert nem vandorol ki az ilyen, vagy vesz be egy Kuncze-tablettat, ha igy rajon a bolondora?

Lehet. Különösen ezek.
Addig jó, amíg nem küldenek Szibériába másként gondolkodókat.

Hadd köszönjük meg ismét az összes LMP-, Momentum-, és legfőképpen ún. Jobbik-szavazónak, hogy ezt a DK-s kretént főpolgátmester-helyettesi székbe juttatták...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés