Ki lóg az ereszen?

2020. december 5. 11:34

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Elég nehéz az egész ügy felszínét tekintve megindokolni, miért is morális lény Szájer József, és miért amorális lények a hóhérai.

„Negyedik tétel: Szájer József morális lény.

Éppen ez az, ami őt még bukásában is megkülönbözteti azoktól, akik most röhögve kivégzik.

Persze – és ez érthető – elég nehéz az egész ügy felszínét tekintve megindokolni, miért is morális lény Szájer József, és miért amorális lények a hóhérai.

Nehéz az indoklás, ugyanis – miképpen ezt a miniszterelnök nagyon helyesen kifejtette – amit Szájer József tett, az a mi politikai közösségünk számára elfogadhatatlan. Ez »nem fér bele«. S ez a »nem fér bele« bizony a lehető legszorosabban összefügg azzal a tétellel, amely szerint (szerintünk) az elfajzás egy olyan lefelé tartó spirál, amely a pokolba vezet.

Egy példa, mire is gondolok: egy hajdanvolt barátom és – legalábbis nemzetpolitikai síkon – harcostársam úgy húsz évvel ezelőtt bevallotta nekem, hogy homokos. Ezt a vallomást egy majd’ tizenkét órás éjszakai autóúton tette meg, dadogva és félve. Mire én csak annyit tudtam mondani, hogy ettől mi még barátok maradunk. Aztán úgy két év elteltével már minden dadogás és skrupulus és nehézség nélkül, kacarászva újságolta, mennyire szeret Thaiföldre járni, mert ott »fiatal fiúk is kaphatók«.

Nem. Nem lehet félig elfajzani.

Ez Szájer József tragédiája.

Mert – és ez is nagyon fontos! – nem az nem fér bele, hogy Szájer József történetesen homoszexuális. Ez ugyanis nem a mi bajunk, hanem az ő keresztje.

Az nem fér bele, hogy egy 59 éves ember huszonöt fős orgiára megy. Mert ez ocsmány. Ez olyan, mint a Salo, avagy Szodoma 120 napja, még ha nincs is benne erőszak. Ennek nincs, nem lehet köze a jóhoz, a helyeshez, a normálishoz.

De akkor miért mégis morális lény Szájer József?

Azért, mert tisztában van vele, hogy ez rossz. Bűn. Helytelen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 770 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tudjuk, nem mi mondjuk a frankót, hanem Niedermüller Péter és
Pangó Ildikó. Ja és Nullácska Annácska Szlovákiában.

A hatodik, hetedik és nyolcadik tételben van a lényeg. Ami pedig a kiválasztottak által kimondott frankót illeti, állandóan ezt halljuk tőletek. A nyugati liberálisok hitének alapja az, hogy az egész világot az ő seggükből rántották ki, ezért ő Übermenschek. Persze, ha ezt a szemükbe mondják, akkor megsértődnek, de érvek híján csak hisztérikus nácizásra, hitlerezésre, esetleg sztálinozásra futja. Ködös, soha pontosan meg nem fogalmazott, de bombasztikusnak szánt érvek, vádak alapján.

Ha pedig feltesznek nekik egy egyszerű kérdést, mi az pontosan, amit állítotok, mi az pontosan, amit követeltek, akkor csak bambán néznek, mert nem szoktak hozzá, hogy a másik fél visszakérdez, az elhangzott állításokhoz magyarázatot vár. Mert ők Übermenschek, a világot az ő seggükből rántották ki, és szerintük ez mindent megmagyaráz.

Tudod is te, hogy mi zajlott a Szajer familiaban! Okoskodsz itt...
Ajanlom neked a Szeteyt is, o elobb comingoutolt mint Lackner, ok a te szinted.

Értem. Tehát nem cáfolod, amit írtam.

Így van, tessék továbbmenni, nincs itt több látnivaló, megbeszélni való sem.

Ami történt, az akár egy szexuálisan túlfűtött heteróval is megtörténhetett volna. Nagyon NEM hiányzott, de ettől Magyarország és még a kormányzó Fidesz is az marad, ami volt.

Selamat írt arról, milyen a módi Brüsszelben, túl sok pénz, nem sok munka, ez van.

Arról sem kell elfelejtkezni, szemlesütve átsiklani a tényen, h. ehhez nem volt elég Szájer, hanem ezt meg kellett szervezni, az összejövetelt magát, Szájer megjelenését, gyors rendőri akciót, extasy tablettát a hátizsákba.

Tovább kell lépni, a tanulságot levonva. Soha NE legyen az ellen-erőknek nagyobb öröme.

Ha valamire emlékeztet az egész, az a Római Birodalom vége. Ilyennek NEM születnek ennyien.

Jelen helyzetben le kell vonni a tanulságokat, pl. a magyar nemzetbiztonsági szervezet vonatkozásában és NEM moralizálni, mert ez itt és most leginkább gyakorlati probléma, NEM érzelmi, és még egyszer NEM kéne fölmerüljön.

A lényeg nem az, hogy Szájer mit csinált. a lényeg az, hogy a Fidesz mit nem csinált.
Nem óvta meg a magyar kormányt ettől a blamától és nem tette lehetetlenné, hogy magas beosztású, valójában mindenféle szintű funkcionáriusa ne legyen zsarolható.
Zsarolható pedig az, aki bűnt vagy botrányos dolgot követ el, amit takargatni akar.
A Fidesz nem bizonyította a társadalomnak, hogy a zsarolhatóságot meg tudja akadályozni. Azt bizonyította, hogy nem tudja és a szemembe még azt is bizonyította, hogy azt se tudja mi fán terem ez a rendészeti tevékenység. Hiszen beismerten harminc éve fungál élpozícióban ez az elszabadult hajóágyú. És nem csak ő, hanem a felelős pozícióban lévő felesége is, aki szintén zsarolható, mert nyilván nem közömbös számára a férje hitelessége. Meri valaki is állítani, hogy a bíróságok ilyen-olyan furcsa ítéletei körül nem legyeskedhetnek zsarolók dögivel?

Lackner Zoltán sem ajánlja mindenkinek az előbújást. Pont.

Biztos vagy te ebben? Na akkor olvasd, hogy mit mondd erről Szent Pál a rómaiakhoz írt levélben!

Az ember belső meghasonlottsága.
Tudjuk, hogy a törvény lelki, de én testi lény vagyok, a bűnnek rabja. Magam sem értem mit teszek, mert nem azt teszem, amit szeretnék, (a jót), hanem, amit gyűlölök, (a rosszat). Ha pedig azt teszem, amit nem akarok, elismerem a törvényről, hogy jó, s így már nem én cselekszem, hanem a bennem lakó bűn. Tudom ugyanis, hogy a jó nem lakik bennem, vagyis testemben, mert akarni ugyan kész volnék, de arra, hogy a jót meg is tegyem, nem vagyok képes. Hisz nem azt teszem, amit szeretnék, a jót, hanem a rosszat teszem, amit nem akarok. Ha pedig azt teszem, amit nem akarok, akkor már nem is én cselekszem azt, hanem a bennem lakó bűn. Így tehát erre törvényt találok: bár a jót szeretném tenni, a rosszra vagyok kész. A belső ember szerint örömömet találom Isten törvényében, de más törvényt tapasztalok tagjaimban: ez küzd értelmem törvénye ellen és a bűn törvényének rabjává tesz, amely tagjaimban van. Én szerencsétlen ember! Ki szabadít meg e halált hozó testtől? Hála legyen Istennek, Jézus Krisztus, a mi Urunk által! Értelmemmel tehát Isten törvényének szolgálok, testemmel azonban a bűn törvényének. Rom 7, 14-25

Lackner Zoltánt hoztad példának. Te hoztad!!!
Én meg felvilágosítottalak, hogy Lackner sem ajánlja mindenkinek.
Szájerről tudható, sejthető volt. A homokosságával ezért nem volt zsarolható. Nem is ezen bukott meg.

1. Bogár László nyilatkozta a Bayer műsorban a harminc évet.
2. Szájerné nem az ügyészek elöljárója, hanem csak a bíróké.

Akinek nincs szövegértése, annak csak rossz véleménye lehet.
A Szájer ügy nem kevésbé Szájer sara, minta párté, amely szemethúnyt és várta hogy a megfelelő pillanatban a legnagyobb nyilvánossággal lebuktassák mindkettőt (az egyént és a pártot)
Azért megkérdezem: Melyik részét nem érted ennek?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés